Μπάγιερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1), Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα (1-0)

22:49 9/4/2014 - Πηγή: BankWars

Ατλέντικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “παίζουν στα ίσα” τους μεγάλους αντιπάλους τους, Μπαρτσελόνα και Μπάγιερν.

Στο ημίχρονο, η Ατλέντικο προηγείται με 1-0 της Μπαρτσελόνα και αν λήξει έτσι ο αγώνας, την αποκλείει από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 0-0 το ματς στη Γερμανία στο πρώτο ημίχρονο.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ (ΠΗΓΗ: sports-fm.gr)

ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

78′ Μεγάλη φάση για τη Μπαρτσελόνα. Σέντρα του Άλβες, ο Νεϊμάρ κάνει κεφαλιά “ψαράκι” και η μπάλα “γλύφει” το δοκάρι του Κουρτουά.

72′ Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Στη
θέση του Ινιέστα πέρασε ο Πέδρο.70′ Τεράστια ευκαιρία για την Ατλέτικο. Ο Γκαμπι κάνει κακό πλασέ και ο Πίντο διώχνει, αν και πεσμένος, με το πόδι.65′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ατλέτικο. Αντεπίθεση για τους Μαδριλένους με τον Πίντο να εξουδετερώνει κοντινό σουτ του Κόστα.

61′ Αλλαγή για τη Μπαρτσελόνα. Ο Σάντσεζ στη θέση του Φάμπρεγκας.

48′ Τεράστια ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Ο Κουρτουά νικάει τον Νεϊμάρ στο τετ-α-τετ και στη συνέχεια της φάσης οι αμυντικοί της Ατλέτικο διώχνουν πάνω στη γραμμή.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Απίστευτο σόλο του Νεϊμάρ βγάζει τη μπάλα στον Μέσι, αλλά το πλασέ του από τη μικρή περιοχή φεύγει πολύ άουτ.

19′ Νέο δοκάρι για την Ατλέτικο. Ο Βίγια βγήκε στην πλάτη της άμυνας έκανε το σουτ-βολέ και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Πίντο.

13′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Μπαρτσελόνα. Σέντρα του Άλβες από τα δεξιά και ο Μέσι με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

11′ Δοκάρι για την Ατλέτικο!

5′ ΓΚΟΛ, 1-0, η Ατλέτικο ανοίγει το σκορ με τον Αντριάν. Φάση διαρκείας στα καρέ της Μπαρτσελόνα ο Αντριάν, αφού είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Πίντο έπειτα από δυνατό σουτ που έκανε, τα κατάφερε με κοντινό πλασέ με δεύτερη προσπάθεια.

Μπαρτσελόνα (Τάτα Μαρτίνο): Πίντο, Μασεράνο, Μπαρτρά, Μπουσκέτς, Άλμπα, Άλβες, Φάμπρεγκας, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ. Στον πάγκο: Ολαθάμπαλ, Μοντόγια, Αντριάνο, Σονγκ, Σέρχι, Πέδρο, ΣάντσεςΑτλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Φελίπε, Γκάμπι, Κόκε, Τιάγκο, Ραούλ Γκαρσία, Αντριάν, Βίγια. Στον πάγκο: Αρανθουμπία, Αλντερβάιρελντ, Ινσούα, Σουάρζ, Ροντρίγκεζ, Σόσα, ΝτιέγκοΜΠΑΓΙΕΡΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ76′ ΓΚΟΛ 3-1!!Σόλο του Ρόμπεν που μπαίνει από δεξιά και ψάχνοντας παράλληλα τον χώρο στη γραμμή της περιοχής, φτάνει με αριστερό πλάσέ στο 3-168′ ΓΚΟΛ ο Μίλερ με το δεξί από παράλληλη σέντρα του Ρόμπεν 2-1 η Μπάγερν παίρνει τα ηνία του ματς59′ ΓΚΟΛ ο Μάτζουκιτς με κεφαλιά, από σέντρα του Γκέτσε58′ ΓΚΟΛ για την Γιουνάιτεντ ο Εβρά, ανοίγει το σκορ με αριστερό κεραυνό. Σόλο του Βαλέντσια από αριστερά γυρίζει τη μπάλα προς το ύψος της περιοχής από την άλλη μεριά και ο Εβρά με ξερό σουτ, κάνει το 0-1.Η Γιουνάιτεντ πολύ καλά οργανωμένη πίσω, κρατάει το μηδέν και διεκδικεί στα ίσια την πρόκριση. Μπλοκαρισμένη και δίχως φαντασία η Μπάγερν Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντιτς,Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Καγκάβα, Γουέλμπεκ.Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Αλάμπα, Μπόατενγκ Κρός, Μίλερ, Ριμπερί, Γκέτσε, Ρόμπεν, Μάντζουκιτς

Original article: Μπάγιερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1), Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα (1-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα