Ούλι Χένες: Όταν το …φιλαράκι της Άνγκελα κατηγορούσε τους Έλληνες

Κι όμως ο φοροφυγάς Ούλι Χένες (και επιστήθιος φίλος της Α. Μέρκελ), το 2011 και μεσούσης της Ελληνικής κρίσης, μας είχε χαρακτηρίσει αχάριστους και συμπλήρωνε πως δεν λέμε ούτε ένα ευχαριστώ για τα λεφτά που προσφέρει το Βερολίνο.

«Εμείς οι Ευρωπαίοι δεν ρίχνουμε το φταίξιμο της κρίσης στους Έλληνες, αν δεν χρειάζονται τη βοήθεια μας ας μείνουν μόνοι τους, όμως τουλάχιστον θα έπρεπε να πουν ένα “ευχαριστώ”, είναι υποχρέωση τους. Συνήθως σε ευχαριστούν, όταν προσφέρεις βοήθεια. Αν δεν δέχονται την βοήθεια, τότε προβλέπω μαύρες μέρες», δήλωνε τότε ο Γερανός πρώην

άσος».

Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών

Δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε ένοχο για φοροδιαφυγή τον πρόεδρο της Μπάγερν, Ούλι Χένες, και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών.

Όπως μεταδίδει το Reuters, οι εισαγγελικές αρχές υποστήριξαν πως ο κ. Χένες δεν αποκάλυψε όλα τα γεγονότα κατά την ομολογία του και ως εκ τούτου δεν δικαιούται να λάβει αμνηστία.

Ο κ. Χένες είχε παραδεχθεί τη Δευτέρα πως είχε αποκρύψει εισοδήματα 27,2 εκατομμυρίων ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία.

Original article: Ούλι Χένες: Όταν το …φιλαράκι της Άνγκελα κατηγορούσε τους Έλληνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα