Α,ΤΣΙΠΡΑΣ: Δημεύεται η ιδιωτική περιουσία

Ο Α.Τσίπρας υποστήριξε ότι τα δύο νομοσχέδια που καλείται να ψηφίσει σήμερα το Σώμα της Βουλής δίνουν «την χαριστική βολή… ολοκληρώνουν τον κύκλο της εσωτερικής υποτίμησης με δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας».

Κάλεσε τους βουλευτές της συμπολίτευσης να σταματήσουν το «κρυφτούλι του διαφωνώ αλλά ψηφίζω» και να εμποδίσουν «το ριφιφί της κυβέρνησης στην ιδιωτική περιουσία» .

Αναφέρθηκε στο πρόσφατο προσχέδιο της ευρωπαϊκής επιτροπής

για την «αποτυχημένη δράση» της τρόικας στην Ελλάδα και πρόσθεσε: «Αντί να το κάνετε σημαία το προσχέδιο και να πείτε ότι δεν προχωράμε άλλο, τα βρίσκετε με τον Τόμσεν. Κάνουμε έκκληση στον καθένα και κάθε μια να μην ανοίξει η κερκόπορτα των πλειστηριασμών. Να σταματήσει το κοκτέιλ της κλοπής της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας».

Αναφορικά με το ποινολόγιο του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς το χαρακτήρισε «τοκογλυφικό» και είπε: «Έψαξε ο πρωθυπουργός να κρυφτεί επικοινωνιακά ότι δήθεν δεν ήξερε και ότι ο κ. Στουρνάρας κινήθηκε εν αγνοία τους. Προτίμησε να δώσει την εικόνα της κυβέρνησης μπάχαλο. Περιμέναμε ότι θα ερχόταν ο Στουρνάρας και θα απέσυρε τα συγκεκριμένα άρθρα όμως τα υποστήριξε για να οδηγήσει σε επικοινωνιακό Βατερλό τον κ. Σαμαρά».

Original article: Α,ΤΣΙΠΡΑΣ: Δημεύεται η ιδιωτική περιουσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα