ΑΤΕ, Εμπορική και ΤΤ στο τραπέζι των συζητήσεων τρόικας -Προβόπουλου

Κάτι παραπάνω από μια ώρα κράτησε η συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της τρόικας με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γ. Προβόπουλο.

Σύμφωνα με πηγές της Τράπεζας, αποφασίστηκε να συναντηθούν εκ νέου την επόμενη εβδομάδα μετά την επιστροφή τους από το Eurogroup, στο οποίο αναμένεται να παραστεί και ο διοικητής της ΤτΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συνάντηση έγινε

σε καλό κλίμα, ο διοικητής εξήγησε τα βήματα που έχουν γίνει στο μέτωπο της ΑΤΕ και της Εμπορικής. Έγινε επίσης συζήτηση και για όλο το πλέγμα των εξελίξεων στον τραπεζικό κλάδο. Ειδικά για το ΤΤ παρουσιάστηκε μια «βεντάλια» εναλλακτικών λύσεων αλλά καταστάθηκε σαφές ότι πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να προηγηθούν διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΥΠΟΙΚ και της τρόικας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν ή πρέπει να γίνουν στην ελληνική οικονομία, η δημοσιονομική πορεία της χώρας, καθώς η ΤτΕ παρακολουθεί το έλλειμμα και το χρέος σε ταμειακή βάση.

σχετικά άρθραΝέα δημοσκόπηση της VPRC: ΣΥΡΙΖΑ 30% ΝΔ 28% ΧΑ 12% ΠΑΣΟΚ 7,5%Σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών το βράδυ της ΚυριακήςΜίχαλος (ΕΒΕΑ): Καθήκον της κυβέρνησης να διασφαλίσει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώΣυνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με τον κ. Αλέξη ΤσίπραIIF: Χρειάζεται αναθεώρηση του ελλ. προγράμματοςΟι τράπεζες ρίχνουν τις δόσειςCyprus PB: Διαψεύδει τα περί αναγκαστικής άδειας στον CEOΘρίλερ με την Όλγα Τρέμη – Θα «αντικατασταθεί» ή θα «αποδράσει»;Alpha: Χαμηλότοκα δάνεια για επενδύσεις σε ΜμΕMultirama: Δεύτερο “λουκέτο” στη Θεσσαλονίκη
Keywords
Τυχαία Θέματα