Αστυνομικός έκλεβε την καντίνα της ΓΑΔΑ και έδινε δάνεια σε συναδέλφους του!

Ο αξιωματικός της αστυνομίας, που ως προϊστάμενος του εστιατορίου της ΓΑΔΑ, «εξαφάνισε» 300.000 ευρώ, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό το ποσόν είναι το τελικό, έκανε «αγαθοεργίες» και βοηθούσε οικονομικά με άτοκες «διευκολύνσεις» ασθενείς συναδέλφους του που του ζητούσαν δάνειο!

Ο αστυνοκικός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία για την υπόθεση.

Το περιβάλλον του αστυνομικού αναφέρει ότι αυτός ουδέποτε καταχράστηκε

τα χρήματα του εστιατορίου της λέσχης των αστυνομικών της οποίας είχε την διαχείριση, αλλά έδινε χρήματα σε όσους συναδέλφους του είχαν ανάγκη, κυρίως για λόγους υγείας, οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα, υπό τον όρο ότι θα του επιστρέψουν τα χρήματα, κάποια στιγμή, άτοκα.

Το περιβάλλον του αστυνομικού παραδέχεται βέβαια ότι ο αξιωματικός έπαιζε με τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ καθώς και στον Ιππόδρομο, αλλά μόνο μικρά ποσά. Πάντως, στην έρευνα που έκανε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ομάδα αστυνομικών από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στο γραφείο του αστυνομικού, βρέθηκαν δελτία από νόμιμα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Και ο ίδιος ο αστυνομικός έχει παραδεχθεί ότι αφαιρούσε χρηματικά ποσά από το ταμείο της λέσχης προκειμένου να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια, αλλά επιμένει ότι το μεγαλύτερο ποσό που «έκανε φτερά» από το ταμείο της λέσχης πήγε σε «φιλανθρωπικούς σκοπούς»!

Επίσης, το περιβάλλον του 50χρονου αξιωματικού υποστηρίζει ότι, αν είχε χρήματα, δεν θα έμενε επί χρόνια σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Μαρούσι και μάλιστα χωρίς καν να είναι δικό του, αλλά με ενοίκιο, ενώ παράλληλα οι συγγενείς του αναφέρουν, ότι όσοι ευεργετήθηκαν από τον 50χρονο θα καταθέσουν με προθυμία υπερ του, στο δικαστήριο.

Original article: Αστυνομικός έκλεβε την καντίνα της ΓΑΔΑ και έδινε δάνεια σε συναδέλφους του!.

Keywords
Τυχαία Θέματα