Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ) – Πρωτιά στα πλέι οφ (VIDEO)

12:25 7/5/2014 - Πηγή: BankWars

Φουλ για την πρωτιά στα πλέι οφ ο Παναθηναικός που κέρδισε τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-1 και τέθηκε επικεφαλής στη βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» έφτασαν στους επτά βαθμούς, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα στους τέσσερις και τον Ατρόμητο στους τρεις.

http://www.dailymotion.com/video/x1th6q2_%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-1-3-hl_sport

84΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σπυρόπουλος αντί του Αμπέντ.

81′ Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Χουάνμα στη θέση του Τσαμπούρη.

76΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Εξαιρετική προσπάθεια του Κλωναρίδη που δίνει έτοιμο γκολ στον Λαγό ο οποίος από κοντά σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

62΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ από τον Ουσέρο.

61΄Ευκαιρία για τον Αστέρα. Δυνατή κεφαλιά του Μπαράλες, ο Καπίνο διώχνει σε κόρνερ.

57΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Ζέκα έδωσε στον Μπεργκ και αυτός δίνει έτοιμο γκολ στον Αμπέντ που απο κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

56΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κουτρουμπής αντί του Χουχούμη.

54΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ντε Μπλάσις με καταπληκτικό τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Ουσέρο αλλά αυτός θα νικηθεί από τον Καπίνο.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 0-1

34΄Καλη στιγμή για τον Αστέρα με την κεφαλιά του Μπαράλες να φεύγει άουτ.

32΄Κίτρινη κάρτα στον Λούι.

30΄Κίτρινη κάρτα στον Ερνάντεζ.

29΄- 29′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ. Ο Μπέργκ παίρνει τη μπάλα απ΄τον Ζησόπουλο και σεντράρει στην περιοχή όπου πετάγεται ο Κλωναρίδης με προβολή και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

27΄Κίτρινη κάρτα στον Κουρμπέλη.

9΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κλωναρίδης αντί του Πέτριτς.

2΄Ευκαιρία για τον Αστέρα. Σουτ του Λούι μέσα από την περιοχή, ο Καπίνι σώζει με διπλή προσπάθεια.

Οι ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Πέτριτς, Μπεργκ

Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης διεκδικεί αυτή την ώρα Παναθηναϊκός, ώστε να αποκτήσει το προβάδισμα για τα προκριματικά του Champions League (20:30 – Novasports 1).

Ο αποψινός αγώνας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και ο επόμενος στη Λεωφόρο είναι σημαντικοί για την ομάδα του Αναστασίου, ώστε να πετύχει τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Άλλωστε, αυτό δήλωσε και ο Έλληνας τεχνικός στη Nova πώς θέλει το «τριφύλλι» να πετύχει δύο νίκες στα παιχνίδια με τους Αρκάδες, κάτι που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ελπίζουν πως την επόμενη χρονιά θα επιστρέψουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

#ΟμάδαΑγ.ΒαθμοίΝΙΗΓκολ1 Αστέρας Τρίπολης241102-12 Παναθηναϊκός240202-23 Ατρόμητος Αθηνών230111-24 ΠΑΟΚ210202-2

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3 -0

Ο πληγωμένος, μετά την αφαίρεση τριών βαθμών, ΠΑΟΚ επικράτησε του Ατρόμητου στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα (ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3-0) και επέστρεψε στο… παιχνίδι για την διεκδίκηση της 1ης θέσης των πλέι οφ που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League.

Original article: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ) – Πρωτιά στα πλέι οφ (VIDEO).

Keywords
Τυχαία Θέματα