Αρχαιρεσίες στο Ταμείο Υγείας της ΤτΕ – H ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έλαβε 8 από τις 9 έδρες

Στις 10 Μαΐου 2023 διεξήχθησαν ηλεκτρονικά οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. στο Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Υγείας της ΤτΕ (Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε.).

Ο Συνδυασμός ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έλαβε το ποσοστό 83,5% και οι άλλοι δύο Συνδυασμοί, ΕΣΑΚ-Σ  και ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, 8,3% και 8,2% αντίστοιχα, ενώ η συμμετοχή

για πρώτη φορά στην 94χρονη ιστορία του Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε. άγγιξε το 82,5%.

Παράλληλα, η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έλαβε και πάλι τις 8 από τις 9 έδρες του Δ.Σ.

Ο πρώην και νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Γιαμπουράς, απευθυνόμενος προς τους ασφαλισμένους του Ταμείου, για τα πρωτόγνωρα ποσοστά που έλαβε η παράταξή του, δήλωσε :

«Η μεγαλύτερη αξία για μας είναι η ηθική ανταμοιβή για το έργο της προηγούμενης διετίας.

Με την εμπιστοσύνη και την τεράστια αποδοχή του έργου μας, προσδώσατε υπέρμετρη αξία στην υπευθυνότητα που δείχνουμε διαχρονικά, ενώ παράλληλα μας οπλίζετε με δύναμη ώστε να συνεχίσουμε την προσφορά μας προς ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμένους,  με σύνεση και συνέπεια, όπως άλλωστε κάναμε μέχρι σήμερα.

Βασικός στόχος μας για την ερχόμενη διετία, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του Ταμείου και η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής μέριμνας, πάντα μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες. Το Ταμείο μας είναι ο εγγυητής της υγείας ΟΛΩΝ των ασφαλισμένων».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα