ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΑΕ: Στις 14/1 στο ταμπλό οι μετοχές της Viohalco SA/NV

Η 14η Φεβρουαρίου ορίστηκε ως η πρώτη μέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της Viohalco SA/NV. Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΧΑΕ ενέκρινε σήμερα την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 219.611.308 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας VIOHALCO SA/NV. Οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Επίσης η ΕΧΑΕ ενημερώθηκε για την ισόποση αύξηση

και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε.» και την αναλογική επιστροφή ποσού € 0,92 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής € 0,60 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 17ηΦεβρουαρίου 2014. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 19η Φεβρουαρίου 2014.

Τέλος, η ΕΧΑΕ ενέκρινε:

* την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «VIOHALCOS.A.» από την εταιρία – Μέλος της ΕΧΑΕ«ALPHA FINANCE ΑΕΠΕΥ» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την ημέρα έναρξης διαπραγμάτευσης της «VIOHALCO S.A.» στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

* την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιριών «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ», «ΤΙΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ» και «FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε.» από την εταιρία – Μέλος της ΕΧΑΕ«NBG Securities Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014.

* την παραίτηση της εταιρείας – Μέλους της ΕΧΑΕ «ΘΕΜ.ΣΩΤ.ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΜ/ΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από την ιδιότητα του Μέλους Διαπραγμάτευσης στην Αγορά Αξιών της ΕΧΑΕ.

* την παραίτηση της εταιρίας «NEW TT HELLENIC POSTBANK S.A.» από την ιδιότητα του Μέλος Διαπραγμάτευσης για την Αγορά Αξιών και Παραγώγων.

* την παραίτηση της εταιρίας «ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ» από την ιδιότητα του Μέλος Διαπραγμάτευσης για την Αγορά Αξιών και Παραγώγων.

Original article: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΑΕ: Στις 14/1 στο ταμπλό οι μετοχές της Viohalco SA/NV.

Keywords
Τυχαία Θέματα