Αποδείξεις: Θα μπαίνουν σε λοταρία και θα χαρίζουν πλούσια δώρα…

Το «όπλο» της λοταρίας που είχαν λοιδορίσει οι επιτελείς του “παλιού” ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να επιστρατεύσει το υπουργείο Οικονομικών για να δώσει κίνητρα στους φορολογούμενους να συγκεντρώνουν αποδείξεις από αγορές συγκεκριμένων ειδών.

Οι φορολογούμενοι θα στέλνουν τα στοιχεία της απόδειξης αγορών τους μέσω sms στο υπουργείο και θα συμμετέχουν σε κληρώσεις, οι οποίες θα διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, κερδίζοντας από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι αυτοκίνητα.

Μεταξύ των αποδείξεων (θα ανακοινωθεί η σχετική λίστα) και αυτές της παροχής υπηρεσιών από ελεύθερους επαγγελματίες, από ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ελαιοχρωματιστές κτλ, όπου συνήθως γίνεται παζάρι και ο φορολογούμενος επιλέγει συχνά να πληρώσει λιγότερα, με αποτέλεσμα και οι δύο συναλλασσόμενοι να κλέβουν την εφορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα