Απίστευτο κείμενο Γ.Κουρή: Ο Τσίπρας βαδίζει στα χνάρια του Ελευθέριου Βενιζέλου!

Στην σημερινή Kontra News, θα διαβάσετε ένα κείμενο που …δεν έχει προηγούμενό του! Ο Αλέξης Τσίπρας, “βαδίζει στα χνάρια του Ελευθέριου Βενιζέλου”! “Στο τέλος”, αναφέρει το άρθρο που υπογράφει ο Γ.Κουρής,“θα τα καταφέρει να φτιάξει τη χώρα και γιατί όχι και να την… μεγαλώσει. Στη ζωή ΟΛΑ γίνονται…”

Τίτλος του άρθρου: Στα χνάρια του Λευτέρη βαδίζει ο Αλέξης

“Διαβάστε

ιστορία για να δείτε ένα σωρό ομοιότητες. Ακόμα και το βρίσιμο που τρώει ο Αλέξης, το είχε φάει προηγουμένως ο Ελευθέριος Βενιζέλος, που ένοιωθε τόσο μεγάλη πικρία ώστε για να επανέλθει ζήτησε… περιορισμό της Ελευθεροτυπίας!!! Τόσο μεγάλη ήταν η πίκρα του, για τον άδικο διασυρμό του ανθρώπου που τριπλασίασε την Ελλάδα…

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Έλληνες να ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ με προσοχή ΙΣΤΟΡΙΑ, να δουν ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ και τι ΒΡΙΣΙΔΙ έφαγε, ο γίγαντας της Ελληνικής Ιστορίας, ο μεγάλος Ελευθέριος Βενιζέλος, που είχε ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ την Ελλάδα και έκανε τη χώρα μας, «χώρα των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών…», από το 1928 μέχρι το 1932, όπου υποχρεώθηκε να αναγγείλει την πτώχευση της χώρας.

ΘΑ δείτε πάρα πολλές ομοιότητες με αυτά που τραβάμε τα τελευταία χρόνια καθώς και τις ΑΔΙΚΕΣ και ΒΑΡΒΑΡΕΣ επιθέσεις, που δεχόταν από τους φαύλους πολιτικούς της εποχής εκείνης και τους τότε Νταβατζήδες της ενημέρωσης.

Η ΛΥΣΣΑ με την οποίαν είχαν πολεμήσει τότε οι εκδότες τον γίγαντα αυτόν της πολιτικής που γέννησε η φυλή μας, τον υποχρέωσε στις 21 Μαΐου 1932, λίγες μόνο μέρες μετά την πτώχευση της χώρας, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και συγχρόνως ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ, ότι δεν θα ξαναεπέστρεφε στην πολιτική «Αν δεν ενισχυόταν η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και αν ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!..».

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ένας πολιτικός, βαθιά δημοκρατικός και με τεράστιο κύρος στο εξωτερικό, ο άνθρωπος που ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ την πατρίδα μας να φθάνει στο σημείο ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ από το λαό, ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!!!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ φίλοι αναγνώστες, ΠΟΣΟ ΒΡΙΔΙΣΙ θα είχε φάει – πέραν της δολοφονικής απόπειρας που του είχε γίνει στις 6 Ιουνίου 1933 – ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ θα είχαν γραφεί σε βάρος του και ΤΙ ΖΗΜΙΑ θα είχαν κάνει στα εθνικά μας θέματα, για να ζητάει ο μέγιστος των Ελλήνων πολιτών και βαθιά δημοκράτης, ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!!!

ΑΛΕΞΗ, μην φοβάσαι το βρισίδι που τρως και εσύ… Προχώρα μόνο γρήγορα, για να μας βγάλεις από το σημερινό αδιέξοδο… Υπάρχουν όπως βλέπεις και σίγουρα θα ξέρεις και χειρότερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ φίλοι αναγνώστες ΙΣΤΟΡΙΑ για να διαπιστώσετε ότι αυτά που τραβάμε σήμερα είναι… συνηθισμένες καταστάσεις, τις οποίες ο Ελληνικός λαός επανειλημμένα έχει υποστεί και έχει ακριβοπληρώσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ιστορία για να δείτε ότι και τότε υπήρχε… Ευρωζώνη που ήταν ο περίφημος «κανόνας του χρυσού». Και τότε υπήρχε ΟΗΕ, «Η κοινωνία των Εθνών…». Και τότε υπήρχαν δανειστές τοκογλύφοι… Ήταν οι αποικιοκράτες της εποχής εκείνης, Άγγλοι και Γάλλοι…

ΥΠΗΡΧΑΝ και τότε πρόσφυγες, και πρόσφυγες… δικοί μας άνθρωποι, οι Μικρασιάτες…

ΞΕΡΕΤΕ δε ποιοι είχαν δημιουργήσει εκείνη την εποχή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κρίση; Οι… φίλοι μας οι Γερμανοί!..

ΑΠΟ την ΑΔΥΝΑΜΙΑ των Γερμανών να εξυπηρετήσουν τις δυσβάστακτες οικονομικές υποχρεώσεις, που τους είχαν επιβληθεί για αποζημιώσεις, μετά τις καταστροφές που προξένησαν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ, όπως κάνουν πάντοτε…

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ πολέμους, καταστρέφουν χώρες, δολοφονούν εκατομμύρια ανθρώπων και όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής, λένε πως δεν έχουν να πληρώσουν!

Η… ΠΤΩΧΕΥΣΗ λοιπόν της Γερμανίας που δεν μπορούσε να πληρώσει τα χρέη της (Τ΄ ακούς κύριε Σόιμπλε;) και η κατάρρευση των μετοχών στην Αμερική, δημιούργησαν το παγκόσμιο ΚΡΑΧ που το πλήρωσε και η χώρα μας…

ΑΝΟΙΞΤΕ τις βιβλιοθήκες σας, μπείτε στο ιντερνέτ και διαβάστε ΙΣΤΟΡΙΑ, για να μην σας κοροϊδεύουν και σας εξαπατούν οι σημερινοί Νταβατζήδες.

ΜΠΟΡΕΙ να κάνουμε λάθος, αλλά εμείς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι ο Τσίπρας βαδίζει το ΔΡΟΜΟ του Βενιζέλου και στο τέλος θα τα καταφέρει να φτιάξει τη χώρα και γιατί όχι και να την… μεγαλώσει. Στη ζωή ΟΛΑ γίνονται…”

«Κ» – Γιώργος Κουρής

Keywords
Τυχαία Θέματα