Απίστευτο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε πατέρα και γιό γιατί είχε υποψίες ότι …παρενοχλούσαν τη γυναίκα του!

Σε ερωτική αντιζηλεία οδηγούν τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Ο δράστης τυφλώθηκε από τη ζήλια του, καθώς πίστευε ότι πατέρας και γιος παρενοχλούσαν τη σύζυγό του!Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στον ιστότοπο Thestival.gr, ο δράστης επιτέθηκε σε πατέρα και γιο με μαχαίρι, στην οδό Κουντουριώτου και στη συνέχεια, όταν περαστικοί προσπάθησαν να τους χωρίσουν, ο άντρας πυροβόλησε εναντίον των δύο αντρών με κυνηγετική καραμπίνα,
με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει.Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας: «Στις 20-01-2014 και ώρα 20:14 συνελήφθη στη Νεάπολη, από αστυνομικούς της διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 61χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα, με χρήση κυνηγετικού όπλου τραυμάτισε θανάσιμα 64χρονο ημεδαπό και τον 32χρονο γιο του. Αιτία και συνθήκες ερευνώνται από τη διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που ανέλαβε την προανάκριση».

Original article: Απίστευτο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε πατέρα και γιό γιατί είχε υποψίες ότι …παρενοχλούσαν τη γυναίκα του!.

Keywords
Τυχαία Θέματα