Απασφάλισε ο Ερντογάν: Ελληνικά πλοία θάβουν αθώους στο Αιγαίο, ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από ΗΠΑ εις βάρος μας

Σε ομιλία του στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Haci Bayram Veli, μια ομιλία διάσπαρτη από ισλαμιστικές κορώνες, ο Ερντογάν επανέλαβε μεταξύ άλλων τα fake news για το Αιγαίο:

«Παρακολουθούμε πώς τα ελληνικά πλοία θάβουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Ακούει ο κόσμος;»,
είπε ενώ σε άλλο σημείο της ομιλία τους, ανέφερε τα εξής προκλητικά: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ.  Ενάντια σε ποιον θέλει τη βοήθεια; Εναντίον της Τουρκίας. Πάντα θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε», πρόσθεσε.

Μάλιστα βάζοντας στο στόχαστρό του ευθέως και τις ΗΠΑ, είπε: «Είμαστε το νούμερο 1 στον κόσμο για να βοηθήσουμε τους καταπιεσμένους. Οι ΗΠΑ δεν είναι η όλη η Δύση»

ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ …ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

«Όπου υπάρχει μουσουλμάνος, η καρδιά μας είναι εκεί. Χαιρόμαστε για τη χαρά του Βόσνιου, Αζερμπαϊτζάν και Αφγανού αδελφού μας και θρηνούμε με τη θλίψη του. Ο πόνος των ορφανών στο Σουδάν και την Υεμένης είναι και ο πόνος μας.

Τα δάκρυα του παιδιού της Παλαιστίνης , η κραυγή της Αφρικανής μητέρας, πληγώνουν κι εμάς. Διότι, σύμφωνα με την αλήθεια που διέταξε ο Προφήτης μας, βλέπει τους Μουσουλμάνους ως μέλη ενός σώματος. Ως πέτρες του ίδιου κτιρίου.

Υπάρχει ένας δεσμός μεταξύ μας και όλων των καταπιεσμένων του κόσμου που κανένα μαχαίρι δεν μπορεί να κόψει, καμία φωτιά δεν μπορεί να κάψει, καμία παγίδα δεν μπορεί να σπάσει.

Από τη Σομαλία μέχρι τη Λιβύη, από το Πακιστάν μέχρι την Ουκρανία, όπου υπάρχει μια πληγή που αιμορραγεί, εργαζόμαστε και προσπαθούμε να τη σταματήσουμε».

Ξεπέρασε κάθε όριο o Μπαχτσελί: Τα νησιά του Β. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ανήκουν στην Τουρκία

Keywords
Τυχαία Θέματα