Άντε και διευθυντής εφημερίδας! Δεν αρέσουν στον Πολάκη αυτά που προβάλλουν τα ΜΜΕ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά ορισμένων ΜΜΕ «της σαπίλας» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ, ΣΤΑΡ και ΑΝΤ1 τους οποίους κατηγορεί ότι αφιερώνουν «δεκάλεπτα και οχτάστηλα» για την έκρηξη

στο Κολωνάκι και τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Δημήτρη Κουφοντίνα αγνοώντας θετικές ειδήσεις στον τομέα της οικονομίας.

«Πουλάνε τρόμο και “δημοσκοπήσεις” μπας και βγάλουν τον Κυριάκο για να αρχίσει να ρέει το “αέρα” χρήμα… ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ. Το καλό δεν κρύβεται», έγραψε ο κ. Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Πολάκης συνοδεύει την ανάρτησή του από «καλές» όπως αναφέρει ειδήσεις που αφορούν το μεταφορικό ισοδύναμο, το κοινωνικό μέρισμα, και την αύξηση του κατώτατου μισθού.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,απλα δεν υπάρχουν για Σκαι ,σταρ ,Αντενα και λοιπά ΜΜΕ της σαπίλας!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ για τις δηλώσεις Μπακογιάννη για Κουφοντίνα και την έκρηξη στην εκκλησία στο Κολωνάκι δεκάλεπτα και οχταστηλα !!!!
Πουλάνε τρόμο και “δημοςκοπηςεις” μπας και βγάλουν τον Κυριακο για να αρχίσει να ρέει το “αερα” χρημα…
ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ.Το καλό δεν κρύβεται!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα