Αγγελος Συρίγος- Α΄Αθηνών – Μια πρωτότυπη πολιτική εκδήλωση

Με μεγάλο ενδιαφέρον πολίτες της Αθήνας παρακολούθησαν την πρωτότυπη παρουσίαση θέσεων και απόψεων που διατύπωσε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση ο υποψήφιος βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ,  Άγγελος Συρίγος.

Το πρωτότυπο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε μέσα σε μιά ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, ήταν ότι ο κ. Συρίγος δεν έβγαλε έναν τυπικό προεκλογικό λόγο, αλλά από την αρχή της εκδήλωσης έδωσε το λόγο στους παρευρισκόμενους να διατυπώσουν θέσεις και ερωτήματα

στα οποία απάντησε χωρίς περιστροφές.

Ένας από τους ελάχιστους υποψηφιους που απαντάει καθαρά, συγκεκριμένα και στοιχειοθετημενα και στα ποιο δύσκολα ερωτήματα όλων των θεματων/κεφαλαίων ( έξωτ.πολιτικη & Διεθνές δίκαιο, φορολογία, ασφάλεια, μεταναστευτικό, θεσμικά ζητήματα κλπ) δίνοντας κατανοητά- γλαφυρά παραδείγματα και κυρίως υλοποιήσημες, ρεαλιστικές προτάσεις.

Μεταξύ των θεμάτων για τα οποία εξέφρασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση ήταν οι θέσεις της ΝΔ για τα προβλήματα των Ελλήνων του εξωτερικού, τα  γεωπολιτικά ζητήματα στην ευρύτερη Μέση Ανατολή και την Μεσόγειο που επηρεάζουν την Ελλάδα και την Κύπρο, το φοιτητικό άσυλο, θέματα ασφάλειας στις γειτονιές της Αθήνας καθώς και σημεία τουβ  οικονομικού προγράμματος της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα