ΑΝΕΡΓΟΙ: Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια γεωργίας

10:06 5/9/2013 - Πηγή: BankWars
Ο τρίτος κύκλος των δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων γεωργίας σε ανέργους αρχίζει στις 16 Σεπτεμβρίου στο «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον.

Πρόκειται για έναν κύκλο θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής εξάσκησης διάρκειας εννέα εβδομάδων που διοργανώνεται από τη μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική «Οργάνωση Γη», με στόχο να ενισχύσει τις γνώσεις όσων πιστεύουν ότι η ενασχόληση με τη γεωργική παραγωγή και την εκμετάλλευση αγροτικών προϊόντων μπορεί να αποτελέσει μια σοβαρή και ουσιαστική διέξοδο από την κρίση.
Τα σεμινάρια στο «Κέντρο της Γης» άρχισαν τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο κύκλοι των εννέα εβδομάδων.

Η εκπαίδευση που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες αφορά τη βιολογική γεωργία.

Για συμμετοχή στον τρίτο κύκλο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους (μέχρι 300 λέξεις) και τις αιτήσεις συμμετοχής στο e-mail ckontopoulou@organizationearth.org .
Σημειώνεται πως οι συμμετέχοντες θα δραστηριοποιούνται 16 διδακτικές ώρες την εβδομάδα σε δύο τμήματα, τα οποία θα λειτουργούν είτε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, είτε Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή και κατά τις ώρες 08.30 – 12.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα