ΑΜΒΥΞ: Με τον Γ.Αρτινό στο τιμόνι – Πήρε από την Bacardi τις κορυφαίες σε πωλήσεις μάρκες αλκοολούχων ποτών

Μετά την απόφαση της Bacardi (αποκλειστικός διανομέας Bacardi, Martini, Dewars) να σταματήσει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, τη διανομή , εμπορία και μάρκετινγκ του συνολικού χαρτοφυλακίου premium και super premium των προϊόντων, αναλαμβάνει από 1ης Απριλίου η εταιρεία ΑΜΒΥΞ.

Η ΑΜΒΥΞ ανακοίνωσε επίσης σήμερα

ότι ο κ. Γιάννης Αρτινός, πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του MIG Group, διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Vivartia, και πρώην γενικός διευθυντής της Procter & Gamble στην Ελλάδα, αναλαμβάνει το ρόλο Γενικής Διεύθυνσης στην εταιρεία.
Το χαρτοφυλάκιο της Bacardi περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες και κορυφαίες σε πωλήσεις μάρκες αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ουίσκι Grant’s® και Glenfiddich®, τις σαμπάνιες Moet & Chandon® και Dom Perignon®, την βότκα Serkova®, τις μπύρες Stella Artois® και Bud®, τα ουίσκι Teacher’s® και Jim Beam®, την βότκα Russian Standard®, τους αφρώδεις οίνους Gancia® καθώς και τα κρασιά των Κτημάτων Άλφα και Αργυρού, μεταξύ άλλων.

Η δήλωση του διευθύνοντος συμβούλος Ισίδωρου Ρεβάχ

«Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και υπερηφάνειας, μόλις ένα χρόνο πριν τον εορτασμό των 100 χρόνων της Άμβυξ, μας γίνεται η τιμή να αναλάβουμε τη διανομή στην Ελλάδα των παγκοσμίου φήμης μαρκών που ανήκουν στη Bacardi.
Αυτό είναι μια κορυφαία εξέλιξη για την οικογενειακή μας επιχείρηση.
Η Bacardi είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών και έχει 153 χρόνια ειδίκευσης σε αυτά.
Το χαρτοφυλάκιο της Bacardi θα αυξήσει τον τζίρο μας στα 60 εκατ. ευρώ., προ ειδικών φόρων κατανάλωσης, περίπου, δίνοντας μας 23% συνολικό μερίδιο αγοράς στα εισαγόμενα προϊόντα στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.
Η Άμβυξ γίνεται μακράν η μεγαλύτερη αμιγώς Ελληνική εταιρία διανομής αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία διανομής εισαγόμενων αλκοολούχων ποτών κατ’ όγκο.
Περιμένουμε με χαρά να έχουμε την ίδια αμοιβαία επωφελή σχέση με τη Bacardi, όπως έχουμε με τους υφιστάμενους συνεργάτες μας όλα αυτά τα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα