Αλέξης Τσίπρας: Καληνύχτα σας κ. Σαμαρά!

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε από την πλατεία Συντάγματος, ο Αλέξης Τσίπρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και πρόγραμμα και ισχυρά στελέχη, θέλει, μπορεί και θα τα καταφέρει, τόνισε. Τι μήνυμα έστειλε στη Μέρκελ.

«Κ. Σαμαρά

μετά τη φίμωση της ΕΡΤ τελειώσατε, είτε τα βρείτε με τους έτερους κυβερνητικούς σας εταίρους, είτε όχι, κύριε Σαμαρά έχετε τελειώσει! Κύριε πρωθυπουργέ καληνύχτα σας!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. «Σας παρακαλώ, φεύγοντας να αφήσετε τα ασημικά», ανέφερε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

«Ο κ. Σαμαράς έπεσε στην παγίδα του ψεύτικου success story του. Είδε τον εαυτό του, στον ακροδεξιό του καθρέφτη, ως μεγάλο Ναπολέοντα των μνημονίων. Και δεν είδε, ούτε πρόβλεψε, το Βατερλό που του προετοίμαζαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η μεγάλη πλειοψηφία το λαού μας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που είναι σε εξέλιξη, επιτέθηκε στην κυβέρνηση: «Αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Σαμαράς έχει καλέσει τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς. Για να αποφασίσουν την τύχη της κυβέρνησής τους και την προσωπική τους τύχη. Και βρίσκω την ευκαιρία να απευθυνθώ από αυτό το βήμα στον Πρωθυπουργό. Και να τον ενημερώσω γι’ αυτό που δεν εννοεί να καταλάβει: κ. Σαμαρά, τελειώσατε. Να το επαναλάβω άλλη μια φορά για να το εμπεδώσετε: Τε-λει-ώ-σα-τε! Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε παρακαλώ στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό».

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έστειλε σαφές μήνυμα και στην Καγκελάριο της Γερμανίας, ‘Αγκελα Μέρκελ.

«Σταματήστε τους εκβιασμούς, σταματήστε τη τρομοκρατία, σταματήστε τις παρεμβάσεις στα εσωτερικά μιας κυρίαρχης χώρας. Η Ελλάδα δεν θα γίνει αποικία σας. Και τα χαμόγελα της ελπίδας, της αντίστασης και της αξιοπρέπειας, δεν θα σβήσουν από τα χείλη του λαού μας», διαμήνυσε.

Η πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει σύνθημα «ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ.ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα