Ακυρώνει ο Ερντογάν τις δημόσιες εμφανίσεις του μετά την αδιαθεσία του στη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης

Ακύρωσε τις δημόσιες εμφανίσεις που είχε προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξής του.

Όπως ανέφερε, η απόφαση ελήφθη έπειτα από σύσταση των γιατρών του, ενώ η τουρκική προεκλογική περίοδος βρίσκεται στην κορύφωσή της εν όψει των εκλογών της 14ης Μαΐου. «Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τη συμβουλή των γιατρών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter,

ο Τούρκος πρόεδρος έγραψε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ανήκουν στο σπουδαίο έθνος μου, όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που έστειλαν τις ευχές και τις προσευχές τους μετά τη μικρή αδιαθεσία που είχα κατά τη διάρκεια εκπομπής λόγω της απαιτητικής εργασίας μου. Σήμερα, παραμένω στο σπίτι κατόπιν συμβουλής των ξιατρών μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να συναντηθώ με τους αδελφούς μου από τo Κιρίκαλε, τη Γιοσγκάτ και τη Σεβάστεια… Ο αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι θα παρευρεθεί εκ μέρους μου… Θεού θέλοντος, θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ώστε να πετύχουμε για το αγαπημένο μας έθνος τους στόχους του Αιώνα της Τουρκίας. Εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και χαρά».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα