Άγριο…καμάκι στον Κουβέλη από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

“Άνοιγμα” προς τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη έκαναν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στη Δημοκρατική Αριστερά, κατά τους παραδοσιακούς χαιρετισμούς στην έναρξη του 2ου Συνεδρίου της. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Πάνος Σκουρλέτης και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ

ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

- Ο κ. Σκουρλέτης προχώρησε σε κάλεσμα “για την διαμόρφωση ενός αντιμνημονιακού μετώπου στο οποίο θα μπορούσαν να συνευρεθούν δυνάμεις από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά ως την αριστερή σοσιαλδημοκρατία”. Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως πρόκειται για κάλεσμα “ειλικρινές” το οποίο “είναι σε ισχύ”.
- Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης είπε πως ενώ ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν μαζί στην κυβέρνηση συνεργασίας, μετά τις εξελίξεις του καλοκαιριού “δημιουργήθηκε ένα ρήγμα ανάμεσά μας, που πρέπει να κλείσει”. Σημείωσε πως πρέπει να βρουν ένα κοινό βηματισμό και πρότεινε τη σύσταση δικομματικής επιτροπής, η οποία θα δημιουργήσει προτάσεις για κοινωνικά θέματα, για τη μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος και την επεξεργασία ενός παραγωγικού σχεδίου. Ο κ. Ανδρουλάκης κατάληξε λέγοντας: “μπορούμε να συνεργαστούμε ως η κεντροαριστερά της ευθύνης”.

Original article: Άγριο…καμάκι στον Κουβέλη από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα