Άγριο έγκλημα με θύμα 42χρονο στη Χαλκίδα – Ερωτική αντιζηλία – Την δολοφονία είδε από το μπαλκόνι η σύζυγος του θύματος

upd 15.30 Άγριο έγκλημα σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο, όταν ένας άνδρας 42 ετών βρέθηκε νεκρός, με πολλές μαχαιριές στο στήθος.

Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη μίας γυναίκας 38 ετών, η οποία φέρεται να είναι η δράστης και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ζευγάρι, που διατηρούσε σχέση, νωρίς το πρωί εξήλθε από οικία και υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσά τους και μάλιστα ιδιαίτερα έντονος.

Σύμφωνα

με τις έως τώρα καταθέσεις, η 38χρονη, επάνω στον καυγά, φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και επέφερε πολλές μαχαιριές στο στήθος του 42χρονου που ήταν μοιραίες.

Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Η δράστης της άγριας δολοφονίας είχε στήσει καρτέρι στον Α.Ν και όταν τον είδε να προσεγγίζει το αυτοκίνητο του στην Ελευθερίου Βενιζέλου, του επιτέθηκε και του κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές.

Ο 42χρονος που ήταν ξυλουργός, βγήκε από το σπίτι του νωρίς το πρωί του Σαββάτου για να πάει στη δουλειά του. Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει, εμφανίστηκε η 38χρονη και άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα. Τότε εκείνη άρχισε να τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου.

Η σύζυγος του 42χρονου άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και βγήκε στο μπαλκόνι. Έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είχε ανακαλύψει τον παράνομο δεσμό του συζύγου της, καθώς τον παρακολούθησε και τους είδε μαζί. Ο ίδιος όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα του γνωρίζει τι συμβαίνει, θέλησε να δώσει τέλος στη σχέση του με την 38χρονη. Ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε με τίποτα να δεχτεί την απόφασή του και την απόρριψη και έτσι έφτασε στο έγκλημα.

Keywords
Αναζητήσεις
agrio-egklima-me-thyma-42chrono-sti-chalkida.htm
Τυχαία Θέματα