Αγάπες και …μίση για τον Λάτση – Θεός ή διάβολος;

Ένας χαμός γίνεται σε ιστοσελίδες σχετικά με το πρόσωπο του κ.Σπύρου Λάτση. Με αφορμή δε την κατάθεση προσφοράς από την Lamda για το Ελληνικό, οι …πένες πήραν φωτιά.

Και βέβαια, η φωτιά πάει κατά εκεί που… φυσάει ο άνεμος.

Εννοείται, ότι για να υπάρξει φωτιά, κάποιος πρέπει να βάλει και το…πετρέλαιο, την εύφλεκτον ύλη.

Λεφτά για εύφλεκτες ύλες, φαίνεται πως υπάρχουν πολλά στην Ελλάδα…

Κάποιοι λοιπόν αγάπησαν ξαφνικά τον Σπύρο Λάτση και από …λαμόγιο που τον ανέβαζαν

και τον κατέβαζαν (όταν πήρε την απόφαση να μην βάλει άλλα λεφτά στη Eurobank και να προτιμήσει τις αντιστιχούσες μετοχές της Εθνικής στην τότε σχεδιαζόμενη συγχώνευση ΕΤΕ – Eurobank), σήμερα τον…δοξάζουν και τον καλούν εκτός από τη…σωτηρία του Ελληνικού με την επένδυση της Lamda, να πάρει πρωτοβουλία να σώσει και τη Eurobank! Από ποιούς άραγε; Τρικυμία εν κρανίω…

Την ίδια στιγμή, κάποιοι άλλοι, μίσησαν ξαφνικά τον Σπύρο Λάτση και από …Θεό που τον είχαν όταν ήταν αφεντικό της Eurobank, σήμερα τον ονομάζουν…διάβολο γιατί εγκατέλειψε τη Eurobank (δεν ήθελε ο άνθρωπος να χάσει άλλα δισεκατομμύρια) και γιατί “έχει το θράσος” να ζητάει να επενδύσει 7 δισεκατομμυριάκια στη χωματερή του Ελληνικού!

Τι είναι λοιπόν ο κ.Λάτσης; Θεός ή δαίμονας;

Τίποτα από τα δύο. Απλά, ένας μεγάλος Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος δρα με βάση τα συμφέροντά του, όπως εκείνος και τα στελέχη του τα προσδιορίζουν.

Οι Έλληνες πολίτες αυτό που θέλουν είναι να έχουν υγιείς τράπεζες που να δανείζουν για να κινηθεί η οικονομία και να μειωθεί η ανεργία, ανεξάρτητα από το ποιός τις έχει. Θέλουν επίσης οι Έλληνες πολίτες να δουν να αξιοποιείται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Ελληνικό, που σήμερα είναι μια χωματερή, ενώ θα μπορούσε στη θέση του να δημιουργηθεί ένας πνεύμονας επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και πρασίνου που θα εξασφάλιζε δουλειά άμεσα και έμμεσα σε δεκάδες χιλιάδες ανέργους στην Αττική.

Όσον αφορά στα “παιχνιδάκια” με τον Λάτση, με τον Στουρνάρα, με το ΤΧΣ, με την τρόικα, με τους δημάρχους των γύρω από το Ελληνικό Δήμων και με οτιδήποτε άλλο, ναι μεν έχουν…οικονομικό ενδιαφέρον για εκείνους που τα παίζουν, αλλά …η πιάτσα τα πήρε χαμπάρι και γελά με τους γραφικούς που τα παίζουν…

Καραγκιόζηδες!

Y.Γ: Δεν αναφερόμαστε σε εκείνους που κάνουν σκληρή αλλά καλόπιστη κριτική τόσο στις επιλογές του Λάτση παλιά και τώρα, όσο και στο θέμα της αξιοποίησης του Ελληνικού.

Bankwars

Original article: Αγάπες και …μίση για τον Λάτση – Θεός ή διάβολος;.

Keywords
Τυχαία Θέματα