Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής – Το έδειξαν οι “3″ στους δημοσιογράφους

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκαν σήμερα εργαζόμενοι στον Τύπο από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταδικάζει με φρίκη και αποτροπιασμό το νέο απειλητικό και υβριστικό παραλήρημα των υποδίκων νεοναζιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής

κατά των εκπροσώπων του Τύπου – και ειδικότερα των τηλεοπτικών συνεργείων –, κατά την έξοδό τους από το κτίριο της Σχολής Ευελπίδων.

Οι λεονταρισμοί με φράσεις όπως “θα σταματήσουμε μόνο με σφαίρες”, αποκαλύπτουν τις εγκληματικές προθέσεις τους, αλλά δεν πτοούν κανένα εργαζόμενο στον Τύπο.

Η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη, με την πλήρη απομόνωσή τους από τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν άφοβα τα ερευνητικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αφορούν τις εγκληματικές, απάνθρωπες και αντιδημοκρατικές δράσεις του νεοναζιστικού μορφώματος, τηρώντας πιστά τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΒΡΙΣΤΕΣ – ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΡΠΑΤΙΣΙΑ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ;

Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου από την Ευελπίδων, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε με το αριστερό του χέρι κάμερα που κρατούσε εικονολήπτης του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters
ενώ κλώτσησε φωτογράφο ο οποίος προσπάθησε να τον τραβήξει φωτογραφία και έσπρωξε πετώντας τον κάτω κάμεραμαν του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα

Ο Παναγιώταρος, δίπλα στον Κασιδιάρη, φώναζε στους δημοσιογράφους όπως: «Τώρα θα δείτε σιχάματα!».

Λίγο νωρίτερα, στη ΓΑΔΑ, ο βουλευτής Νίκος Μίχος είπε, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: «Μέχρι τέλους θα φτάσουμε! Μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα