ΔΕΗ: Νέα παράταση μέχρι 10 Μαρτίου – Από τα ξημερώματα μεγάλες ουρές για τις 36 δόσεις

10:26 3/3/2017 - Πηγή: BankWars

Παρατείνει εκ νέου η ΔΕΗ την προθεσμία ένταξης στο Πρόγραμμα “Δεύτερη Ευκαιρία” έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Αναλυτικότερα, όσοι πελάτες είχαν ρυθμίσει την οφειλή τους εντασσόμενοι στο Πρόγραμμα των 36 δόσεων, αλλά στην πορεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε, θα έχουν ευκαιρία επανένταξης στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας και το τρέχον ποσό της οφειλής τους, με σχετική αίτηση μέχρι και τις 10.03.2017.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σχηματίζοντας

μια μεγάλη ουρά, από τα ξημερώματα αρκετός κόσμος περίμενε υπομονετικά να ανοίξουν οι πόρτες στα κεντρικά της ΔΕΗ, για τη ρύθμιση των υποχρεώσεών τους σε 36 δόσεις.
Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από τις 3:30 τα ξημερώματα προκειμένου να προλάβει σειρά!

Σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου, είναι τελευταία ημέρα ένταξης στην ρύθμιση των 36 δόσεων της ΔΕΗ. Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε καταναλωτές που είχαν ενταχθεί στις 36 δόσεις αλλά στη συνέχεια δεν τήρησαν τη ρύθμιση.

Σε αυτούς τους καταναλωτές δίνεται η δυνατότητα επανένταξης στη ρύθμιση των 36 δόσεων για το τρέχον συνολικό ποσό οφειλής τους, το οποίο ρυθμιζόταν στον εναπομείναντα αριθμό δόσεων από τις αρχικές 36.
Προϋπόθεση για ένταξη στη ρύθμιση είναι η άμεση καταβολή της πρώτης δόσης, με ελάχιστη μηνιαία καταβολή τα 10 ευρώ.
Από το πρωί σε όλα τα γραφεία της ΔΕΗ υπήρχε συνωστισμός από πολίτες που επιθυμούν να επανενταχτούν στη ρύθμιση, που είχαν χάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα