Αυστραλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θαμώνες σε παμπ – Πέντε νεκροί, αρκετοί τραυματίες

Πέντε άνθρωποι -μεταξύ τους δύο παιδιά- έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν σε παμπ σε δημοφιλή αγροτική και τουριστική πόλη της Αυστραλίας, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στους θαμώνες που κάθονταν σε τραπέζια σε εξωτερικό χώρο, όπως ανέφεραν οι τοπικές Αρχές σήμερα Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ακαριαία στην Ντέιλσφορντ, περίπου 110 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μελβούρνης, όπως διευκρίνισε η αστυνομία, ενώ ένα κορίτσι που μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας

Σέιν Πάτον, ένα SUV ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατόπιν όρμησε σε χώρο με γρασίδι έξω από το ξενοδοχείο και παμπ «Royal Daylesford». «Βρισκόταν μεγάλος αριθμός ανθρώπων εκείνη τη στιγμή, καθόταν σε τραπέζια… Το όχημα έπεσε πάνω στα τραπέζια και στους ανθρώπους» πρόσθεσε ο Πάτον σε δηλώσεις του στον Τύπο.

Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να ανακοινώσει τα στοιχεία των θυμάτων ούτε αν το συμβάν οφειλόταν σε υπερβολική ταχύτητα, το μόνο στοιχείο που έδωσε ήταν ότι τα θύματα ήταν επισκέπτες.

Ο οδηγός του SUV, 66 ετών, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, πάντως δεν θεωρείται πως διατρέχει κίνδυνο. Σύμφωνα με το αλκοτέστ που του έγινε, δεν βρέθηκε αλκοόλ στον οργανισμό του, ωστόσο η αστυνομία σκοπεύει να του πάρει κατάθεση όταν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο αργότερα σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα