Α.Φλαμπουράρης: Πιθανή συνεργασία με τον Β.Λεβέντη! – Όχι σε ΝΔ και ακροδεξιά

Δεν “βλέπει” κίνδυνο κατάρρευσης της κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, αλλά εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, με την ανάπτυξη ενός διαλόγου με την Ένωση Κεντρώων, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι. «Την Ν.Δ. την αφήνω εκτός, γιατί είναι ένα εντελώς νεοφιλελεύθερο κόμμα» .

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βασίλη Λεβέντη, ο κ. Φλαμπουράρης επισήμανε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ θα μπορούσε

να αποδεχθεί 4 – 5 σημεία από τις προϋποθέσεις της Ένωσης Κεντρώων. Μπορεί να υπάρξει μία δυνατότητα συνεργασίας

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ισχυρίστηκε ότι απογοητεύτηκε από τη στάση που κράτησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Μια πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να κάνει ένα διάλογο με τις πολιτικές δυνάμεις και να κηρύξει και το διάλογο με τις κοινωνικές δυνάμεις για κρίσιμα θέματα, αντιμετωπίστηκε πολύ μικρόψυχα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Δεν ήταν στην πρόθεση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να παγιδεύσει κάποιους, να κοροϊδέψει, αυτά που ακούστηκαν είναι και υπερβολικά και εκτός πραγματικότητας» ανέφερε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα