ΑΕΚ: Στην εποχή Μελισσανίδη

08:17 3/6/2013 - Πηγή: BankWars

Η ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών απομένει για να αλλάξει σελίδα η ΑΕΚ και να αποκτήσει «άρωμα Μελισσανίδη». Μέχρι σήμερα το απόγευμα (19:00) θα πρέπει να κατατεθούν τα ψηφοδέλτια εν όψει των εκλογών της Ερασιτεχνικής. Επί της ουσίας γίνεται λόγος για ένα ψηφοδέλτιο, αυτό των Κωνσταντίνου Κοτσάτου και Αλέξη Αλεξίου, το οποίο έχει την απόλυτη στήριξη του «Τίγρη». Οι πιθανότητες να υπάρξει τελικά και άλλος διεκδικητής της προεδρίας

είναι αμυδρές, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα τη στάση της η πλευρά Συναδινού.

Σημαντική ημέρα θα είναι και η Παρασκευή, κατά την οποία θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ, που ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης έχει την είσοδο της εταιρείας σε καθεστώς εκκαθάρισης. Ολες οι διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί, μετά και την απόφαση των μετόχων στην προηγούμενη Γ.Σ. να ανοίξουν τον δρόμο για την έλευση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δύο ημέρες μετά, την Κυριακή (9/6), θα γίνουν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής, όπου ειδικά αν υπάρξει μόνο ένα ψηφοδέλτιο, η διαδικασία θα είναι τυπική. Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος θα αναλάβει να «τρέξουν» άμεσα οι εξελίξεις και στο κομμάτι του γηπέδου, ενώ ο Μελισσανίδης θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΠΗΓΗ΅PROTOTHEMA.GR

Keywords
Τυχαία Θέματα