ΑΕΚ-άρα! Πέρασε με 3-0 στους ομίλους του Europa League – Ήττα σοκ του ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ μετά από πολύ καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, επικράτησε με 3-0 επί της Μπριζ στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Tα τέρματα της Ένωσης πέτυχαν οι Χριστοδουλόπουλος (πεν. 27΄) και Σιμόες (39΄, 89΄).

Η

ΑΕΚ επέστρεψε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2011-12

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες (61’ Γιόχανσον), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (78’ Γκάλο), Κλωναρίδης (67’ Αλμέιδα).

ΜΠΡΙΖ (Λέκο): Χόρβατ, Παλάσιος (46’ Ρεφαέλοφ), Ένγκελς, Ντενσβιλ, Βόρμερ, Νακάμπα, Βάνακεν, Ντε Μποκ, Ντιαμπί, Βόσεν, Ντένις (59’ Ντιμπόμπε)

ΠΑΟΚ: Ήττα και αποκλεισμός!

Η Σουηδική Εστερσουντ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ΠΑΟΚ και τον πλαστικό χλοοτάπητα και με 2-0 κέρδισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πήρε αυτή την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 3-1 στην Τούμπα.

O Γκόντορ στο 70′ και στο 77′ με δύο γκολ έδωσε την νίκη-πρόκριση στην Εστερσουντ.

Στο 71′ ο Γκόντορ (που ενδεχομένως να ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά δεν υπάρχει διαφωτιστικό ριπλέι) άλλαξε την πορεία της μπάλας σε σουτ του Έντουαρντς, νικώντας τον Ρέι, ενώ στο 77′ ο ίδιος παίκτης με πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ, νίκησε για δεύτερη φορά τον Αργεντινό για το 2-0, που χάρισε τελικά και την πρόκριση στην ομάδα του.

Έστερσουντ (Γκρέιαμ Πότερ): Κεϊτά, Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Χόπκατ, Άιες, Έντουαρτς, Σόμι (60′ Σεμά), Μπασιρού, Νούρι, Μουκίμπι (67′ Γουίντγκριν), Γκόντος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (81′ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (60′ Ενρίκε), Μακ (86′ Λημνιός), Τζάλμα, Πρίγιοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα