ΑΕΚ – Γ.Κατίδης: Δεν ήταν ναζιστικός ο χαιρετισμός στο γκολ – νίκη με τη Βέροια

Συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ και από τους συμπαίκτες του ζήτησε ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος δέχτηκε έντονη κριτική για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κατά της Βέροιας και χάρη στο οποίο η Ένωση πήρε τη μεγάλη νίκη με 2-1.

Με το που τελείωσε το ματς αυτό που συζητιόταν στο γήπεδο, αλλά κι έκανε το γύρο του διαδικτύου, ήταν ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο 20χρονος μέσος να πανηγυρίσει το τέρμα που σημείωσε στο 84ο λεπτό (παρέπεμπε σε ναζιστικό χαιρετισμό).

Μέσω

του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο νεαρός παίκτης τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκεται και πως δεν γνώριζε τι σημαίνει η κίνησή του προς τον κόσμο. Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στον Τύπο ανέφερε: «Πανηγύρισα με αυτό τον τρόπο γιατί ήθελα να μας βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Ήταν ένας πανηγυρισμός και το έκανα για να γιορτάσει πιο έντονα ο κόσμος μαζί μας. Είχα ανάγκη ένα γκολ. Το ήθελα πολύ γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν στα τελευταία ματς δεν με βοηθάνε». Στη συνέχεια, είπε ότι θέλησε να αφιερώσει το γκολ «…στο Μιχάλη Παυλή που περνάει μια δύσκολη στιγμή και σε ένα δικό μου πρόσωπο, αλλά δεν θέλω να πω ποιο είναι αυτό».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «δεν είμαι ρατσιστής», καθώς και ότι «γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκομαι».

Νωρίτερα, η ΔΗΜΑΡ είχε εκδόσει ανακοίνωση που κατηγορούσε τον παίκτη για ναζιστική συμπεριφορά και ζητούσε από την ΑΕΚ την παραδειγματική του τιμωρία. Επεσήμανε μάλιστυα ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα της προσφυγιάς και σε αυτήν δεν έχουν θέση φασίστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα