Άδωνις: “Δεν υπήρξε δόλος” – Τι λέει για Μεϊμαράκη, Παπαμιμίκο, Τζιτζικώστα, Σαμαρά

Ήταν γνωστό από πριν υπήρχε πρόβλημα με την εκλογική διαδικασία, επεσήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Star, ενώ επανέλαβε ότι εκείνος δεν ζήτησε παραίτηση του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Ν.Δ. «στο μέτρο της ευθύνης» που του αναλογεί και εκτίμησε ότι η στιγμή αυτή δεν ήταν η κατάλληλη για «ξεκαθάρισμα».

Όπως

είπε, θεωρεί ότι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει η ΚΕΦΕ και λιγότερη ο πρόεδρος της Ν.Δ., εδώ δήλωσε πεπεισμένος ότι δεν υπήρχε κανένας δόλος.

«Στη θέση του κ. Παπαμιμίκου, για λόγους ευθιξίας θα είχα παραιτηθεί», υπογράμμισε ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «χειρότερη από τη χθεσινή», εκτιμώντας ότι ο κ. Μεϊμαράκης «έκανε λάθος».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ο κ. Παπαμιμίκος υποστηρίζει από την πρώτη μέρα την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τι είπε για Τζιτζικώστα

“Σήμερα άκουγα τον κ. Τζιτζικώστα στον ΑΝΤ1 που αποκήρυσσε τον κ. Παπαμιμίκο όπως το έκανε και στην εκπομπή σας. Ο κ. Τζιτζικώστας δεν μπορεί να αποκηρύσσει με τον τρόπο που το κάνει αυτούς που τον έχουν βοηθήσει. Δεν μπορεί στην εκπομπή σας να λέει ότι δεν ήξερε ότι έγινε περιφερειάρχης λόγω Αντώνη Σαμαρά” τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα