Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Έντονο διάβημα στον φρούραρχο της Βουλής – Κόντρα με ΝΔ για τον Γ. Μουρούτη

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, καθώς σήμερα αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Α. Τσίπρα προέβη σε έντονο διάβημα προς τον φρούραρχο της Βουλής «σχετικά με το μείζον θέμα που δημιούργησε η δημόσια παραδοχή του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Μουρούτη, ότι γνωρίζει τον ημερήσιο

κατάλογο των επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα στη Βουλή».

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο φρούραρχος της Βουλής διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ, που αποτελείτο από τον Πρόεδρο της Κ.Ο. Αλέξη Τσίπρα και τους Π. Λαφαζάνη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και Ν. Βούτση γραμματέα της Κ.Ο., πως δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο βιβλίο εισόδου της Βουλής, παρά μόνον κατόπιν εισαγγελικής εντολής».

Μετά την παραπάνω διαβεβαίωση, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Μουρούτης και η κυβέρνηση είναι έκθετοι και οφείλουν να μας πουν μέσω ποιών παραμηχανισμών και μεθόδων παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».

«Αποτυπώνουν τελικώς τέτοιου είδους πρακτικές την αντίληψη της κυβέρνησης περί δημοκρατίας;» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα