Xολέμπας: Πανάξια η πρόκριση – Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πια!

Ο κραίος μπακ της Εθνικής μας ομάδας, Χοσέ Χολέμπας, έκανε εκπληκτική εμφάνιση στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, σίγουρα την καλύτερη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο άσος του Ολυμπιακού, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της UEFA και χαρακτήρισε πανάξια την πρόκριση της Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

“Είναι

ένα σπουδαίο επίτευγμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. που τα καταφέραμε Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνώριζαν πολύ καλά το τι έπρεπε να κάνουν . Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι αμυντικά, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις.

Δεν είχαμε τύχη, καθώς δύο παίκτες μας αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού μέχρι το 23′, αλλά δεν υποχωρήσαμε καθόλου. Καταφέραμε να επικρατήσουμε στο τέλος και αξίζαμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Δεν υπάρχει μυστικό για τις πορείες των τελευταίων ετών. Βασιζόμαστε στο ομαδικό πνεύμα, πηγαίνουμε όλοι σε κοινή κατεύθυνση και τα αποτελέσματα έρχονται. Έχουμε μια εξαιρετική άμυνα, αλλά είμαστε δυνατοί και στην επίθεση και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα τέρματα”.

Όσο για την συνέχεια, σχολίασε: “Στόχος μας ήταν να περάσουμε και τα καταφέραμε. Από εδώ και πέρα, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε λίγες μέρες τώρα για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, να ξεκουραστούμε και να μελετήσουμε την Κόστα Ρίκα. Είναι ένας δύσκολος και επικίνδυνος αντίπαλος και μέχρι τώρα τα έχει πάει περίφημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως, θα προετοιμαστούμε καλά”.

Πηγή: sport24.gr

Original article: Xολέμπας: Πανάξια η πρόκριση – Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πια!.

Keywords
Τυχαία Θέματα