Wall Street: Μικρές μεταβολές – Εν αναμονή 178 αποτελεσμάτων Α’ τριμήνου εταιρειών του S&P 500

Οριακές μεταβολές  στη Wall Street εν αναμονή των αποτελεσμάτων τριμήνου. 178 εταιρείες – το 35% – του δείκτη S&P 500 ανακοινώνουν αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα τους για το προηγούμενο τρίμηνο, με τους τεχνολογικούς κολοσσούς Microsoft, Alphabet και Texas Instruments να γνωστοποιούν τα μεγέθη τους την Τρίτη για να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες οι General Motors, United Parcel Service, Verizon, Visa,

Meta Platforms, Boeing, Amazon.com, Caterpillar, Intel, Chevron και Exxon Mobil (XOM).

Νωρίτερα, η Coca- Cola ανακοίνωσε καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα τριμήνου

Coca-Cola: Κέρδη και έσοδα υψηλότερα των προσδοκιών για το α’ τρίμηνο του 2023

Ο Dow Jones κέρδισε 0,20% κλείνοντας στις 33.875 μονάδες, ο S&P 500 0,09% στις 4.137 μονάδες ενώ o Nasdaq έχασε 0,29% στις 12.037 μονάδες.

“Οι αξιωματούχοι της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ βρίσκονται σε τροχιά αύξησης των επιτοκίων κατά 1/4 της ποσοστιαίας μονάδας τον επόμενο μήνα και ίσως σηματοδοτήσουν μια πιθανή παύση. Το τι θα πράξουν οι αξιωματούχοι μετά τη συνεδρίαση της 2ης – 3ης Μαΐου θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί με την Οικονομία και αν αυτή θα αντέξει το υψηλότερο κόστος δανεισμού”, σύμφωνα με το Bloomberg.

—Το 10ετές ομόλογο των ΗΠΑ υποχώρησε κατά έξι μονάδες βάσης στο 3,51% και το 2ετές  κατά τέσσερις μονάδες βάσης στο 4,13%.

ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Mε αρνητικά πρόσημα έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα