Wall Street: Η άνοδος του δείκτη τιμών χονδρικής επηρέασε την αγορά – Μικτά πρόσημα

Η άνοδος του δείκτη τιμών χονδρικής κατά 0,3% τον Ιούλιο σε σχέση με τον Ιούνιο, λίγο ανώτερη από αυτήν που εκτιμούσαν οι αναλυτές, επανέφερε στο προσκήνιο τα σενάρια ότι η Fed δεν θα βάλει stop στις αυξήσεις επιτοκίων.

Σημειώνεται ότι ο δομικός δείκτης τιμών παραγωγού, ο οποίος δεν λαμβάνει τις ευμετάβλητες κατηγορίες των τροφίμων, της ενέργειας και των εμπορικών υπηρεσιών, σημείωσε άνοδο 0,2% σε μηνιαία βάση τον Ιούλιο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη άνοδο από τον Φεβρουάριο.

Σε αυτό το κλίμα, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,30% στις 35.292, ο S&P 500 σημείωσε πτώση  0,04% στις 4.467 μονάδες και o Nasdaq επίσης πτώση 0,58% στις 13.657 μονάδες.

—Το 10ετές ομόλογο των ΗΠΑ ενισχύθηκε κατά πέντε μονάδες βάσης στο 4,16% και το 2ετές κατά έξι μονάδες βάσης στο 4,89%.

Keywords
Αναζητήσεις
wall-street-i-anodos-tou-deikti-timon-chondrikis-epirease-tin-agora--mikta-prosima.htm
Τυχαία Θέματα