Tupperware: Προσέλαβε επενδυτική τράπεζα για να αποφύγει τη χρεοκοπία

16:13 8/5/2023 - Πηγή: BankWars

Την επενδυτική τράπεζα Moelis προσέλαβε η Tupperware, προκειμένου να διερευνήσει εναλλακτικές στρατηγικές για την εταιρεία, η οποία βρίσκεται στο φάσμα της χρεοκοπίας.

Ειδικότερα, η μετοχή της εταιρείας επαναχρησιμοποιήσιμων πλαστικά κουτιών καταγράφει ισχυρές απώλειες, που έφτασαν και το 18% στις προσυνεδριακές συναλλαγές, αφότου ενημέρωσε επίσης ότι εντόπισε ανακρίβειες στις οικονομικές εκθέσεις της

προηγούμενων περιόδων.

Επιπλέον, επεσήμανε ότι αναμένει «σημαντική πτώση» του τζίρου της στο πρώτο τρίμηνο που έληξε την 1η Απριλίου. Τον Απρίλιο η Tupperware είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για την ικανότητά της να συνεχίσει τις δραστηριότητές της, επιχειρώντας να συγκρατήσει της βουτιά στις πωλήσεις της εν μέσω εκρηκτικού ανταγωνισμού και υποχώρησης των καταναλωτικών δαπανών.

Σε χρηματιστηριακή ενημέρωση σήμερα Δευτέρα, η Tupperware εκτίμησε ότι τα έσοδά της θα κυμανθούν μεταξύ 280 με 290 εκατ. δολαρίων. Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει διορίσει διευθύνοντα σύμβουλο της Alvarez & Marsal North America τον Μπράιαν Φοξ, ως CEO αναδιάρθρωσης.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα