To epixeiro.gr μέλος του IAB Hellas

Μέλος του IAB Hellas (Interactive Advertising Bureau Hellas) έγινε πρόσφατα το epixeiro.gr της εταιρίας Infinitas Multimedia, Internet & Communications.

Με κύρια δραστηριότητα τη διαχείριση και την εμπορική εκμετάλλευση του epixeiro.gr, η Infinitas (www.infinitas.gr) παρέχει ολοκληρωμένες on-line διαφημιστικές υπηρεσίες στους πελάτες της.

Tο epixeiro.gr μπήκε δυναμικά στο προσκήνιο σε μία εποχή που η επιχειρηματικότητα αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη χώρα. Στόχος

και επιδίωξή του είναι να αποτελέσει μια πλατφόρμα πληροφόρησης για το επιχειρείν, έναν χώρο όπου νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, -μικρές, μεσαίες ή μεγάλες-, υποψήφιοι επενδυτές, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιώτες, και φοιτητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις γνώσεις που τους δίνονται για να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους κουλτούρα.

Το ΙΑΒ Hellas (www.iab.gr) ιδρύθηκε το 2001 και από τότε αποτελεί τον κλαδικό φορέα των εταιρειών που ασχολούνται με όλες τις μορφές του digital και interactive marketing. Αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που έχει καθιερωθεί ως το αρμόδιο για τη διάδοση και υιοθέτηση της ψηφιακής πλατφόρμας στο χώρο της εμπορικής επικοινωνίας, με το οποίο μοιράζεται γνώση και εμπειρία, και είναι ενεργό μέλος του IAB Europe.

Keywords
Τυχαία Θέματα