Super league: Στην κορυφή ο Παναθηναικός στην 3η αγωνιστική – Όλα τα αποτελέσματα

00:18 5/9/2022 - Πηγή: BankWars
Η ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής στην εφετινή Super League, με τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), αλλά πολύ περισσότερο με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο «λευκό» 0-0, έφερε τον Παναθηναϊκό μόνο πρώτο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με τρεις νίκες σε ισάριθμους
αγώνες.

Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα με το «3Χ3» στην εφετινή Super League 2022/23 και τον ακολουθούν ο Ολυμπιακός (που έχασε δύο βαθμούς την περασμένη εβδομάδα στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη) και ο ΠΑΟΚ με 7 βαθμούς.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το παιχνίδι, που στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου έγινε υπό δυνατή βροχή, κρίθηκε εν πολλοίς στο χαμένο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι στο 53ο λεπτό (απέκρουσε ο Κοτάρσκι) και θα ξεχαστεί σύντομα. Αποβλήθηκαν στις καθυστερήσεις οι Μπριάν Νταμπό και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Το παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση λόγω των καπνογόνων που είχαν ανάψει οι φίλοι των γηπεδούχων, δεν είχε καθόλου ρυθμό στο πρώτο μέρος. Στο 7’, από ασυνεννοησία στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Ματέο Γκαρσία δεν κατάφερε να γυρίσει σωστά την μπάλα, με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να σώζει.

Είκοσι λεπτά μετά, από κόρνερ του Κάλεντ Νάρεϊ, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο πήρε την κεφαλιά μα αστόχησε. Στο 35’ ο Άρης σπατάλησε την καλύτερη ευκαιρία του, η οποία ήταν προϊόν της ποιότητας του Ντάνιελ Μαντσίνι, το σουτ του οποίου όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι.

Το δεύτερο μέρος ήταν… άλλη ιστορία, τουλάχιστον στο ξεκίνημά του. Στο 50’ ο Μπράντον Τόμας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουλιάν Κουέστα και στο επόμενο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Σαλέμ Εμπακατά από  τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Η εκτέλεση, όμως, από τον Γκρέι ήταν κάκιστη – στην αγκαλιά του Κοτάρσκι. Κι αφού ο Κροάτης τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ και τη βολίδα του Μαντσίνι στο επόμενο λεπτό, η επιθετική… καταιγίδα των γηπεδούχων κόπασε για να αρχίσει η κανονική.

Η βροχή και οι πολλές αλλαγές χάλασαν το ρυθμό του αγώνα, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους. Παραλίγο να προκληθεί σύρραξη στις καθυστερήσεις, με τον Λουίς Γκοντίνιο να αποβάλει τους Νταμπό και Ελ Καντουρί.

Για τρίτο  παιχνίδι με τον Απόστολο Τερζή  σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού, Άρης και ΠΑΟΚ αναδεικνύονται ισόπαλοι, με το «Χ» να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ, Ντιοπ (46’ Νταμπό), Μαντσίνι (81’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (81’ Ζερβινιό), Μανού Γκαρθία (63’ Ιτούρμπε), Γκρέι (63’ Πάλμα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Τσαούσης (59’ Βιεϊρίνια), Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Ντάντας (59’ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Α. Ζίβκοβιτς (73’ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Μπράντον (63’ Ολιβέιρα).

ΑΕΚ -ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πινέδα στο 39′ και ο Άμραμπατ στο 87′ πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης σε ένα ματς με ιστορική σημασία, αφού ήταν το τελευταίο της ομάδας πριν τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με διαφορετικό σχηματισμό σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου παρέταξε την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός προπονητής εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά τετράδα στην άμυνα, στο γνωστό 4-2-3-1, με τον Πινέδα πίσω από τον Αραούχο.

Ένα σύστημα που δεν έδειξε να αποδίδει καρπούς αρχικά, αφού για 30 λεπτά η ΑΕΚ αδυνατούσε να δημιουργήσει τον παραμικρό κίνδυνο για την εστία του Σούλη.

Όμως μετά το διάστημα αυτό και για ένα δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα, πίεσαν, έκλεψαν μπάλες, δημιούργησαν φάσεις και… τελικά προηγήθηκαν.

Πρώτα έχασαν την πρώτη τους σημαντική ευκαιρία με τον Σούλη Να αποκρούει σουτ του Πινέδα και το Παντελάκη να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Αραούχο στο 35′.

Όμως τέσσερα λεπτά αργότερα η μπάλα έφτασε ξανά στο Μεξικάνο ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 1-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα της Super League.

Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του Αλμέιδα προκειμένου να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων που μέχρι τότε διαχειρίζονταν πάρα πολύ καλά το ματς και έδειχναν ικανοί να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις, ιδίως με τον Ροσέρο. Αυτός ήταν ο ποδοσφαιριστής που έχασε και την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν στο 52′ από πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε απελπιστικά άουτ.

Γενικά η ΑΕΚ ήταν πολύ νωθρή στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό οδήγησε τον προπονητή της στην απόφαση θα πραγματοποιήσει τριπλή αλλαγή στο 70′. Ανάμεσα στους παίκτες που μπήκαν στο ματς ήταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Νίκλας Ελίασον.

Η κακή εικόνα που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι ανάγκασε τον Αλμέιδα να διαφοροποιήσει τα πλάνα του. Έτσι η ΑΕΚ έδωσε χώρο στον πας με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Έτσι και έγινε, καθώς δύο από τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή συνδυάστηκαν στο 87ο λεπτό για να καθαρίσουν το ματς.

Ο Μοχαμαντί έφυγε ο ταχύτατα από αριστερά πέρασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Άμραμπατ ο οποίος ψύχραιμα πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ένωσης και έδιωξε οριστικά το άγχος από τις κερκίδες του «Γεώργιος Καμάρας»

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας,  Σιμάνσκι (71′ Ελίασον), Γιόνσον, Πινέδα (83′ Μοχαμαντί, Τσούμπερ (77′ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (71′ Μάνταλος), Αραούχο (70′ Γκαρσία)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Κιάκος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (55′ Ριένστρα), Μορέιρα (46′ Τζίμας), Ροσέρο (77′ Σταματελόπουλος), Παμλίδης.

ΕΧΑΣΕ Ο ΒΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0

Την πρώτη του νίκη και, παράλληλα, τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο ΟΦΗ. Χάρη σε γκολ του Απόστολου Διαμαντή στο 5ο μόλις λεπτό, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επικράτησε 1-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Αναιμικοί οι Θεσσαλοί, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε την αποβολή του Έρικ Λάρσον στο 76’.

Οι Κρητικοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο Πανθεσσαλικό. Μόλις στο 5ο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ του Έρικ Λάρσον, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και με δεύτερη-ψαράκι ο Διαμαντής έκανε το 0-1.

Σταδιακά ο Βόλος πήρε τα ηνία του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βρει διαδρόμους προς την εστία του Σόνι Στίβενς, πλην ενός σουτ του Πάολο Φερνάντες στο 29’. Ο ΟΦΗ δοκίμαζε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, όπως αυτή με τον Νουά Ντικό που στο ημίωρο ξεπέρασε και τον Μπόρις Κλέιμαν, όμως βγήκε στο κόρνερ και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.

Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Το σουτ του Μίλος Ντέλετιτς (58’) πέρασε ψηλά, αυτό του Φερνάντες (63’) βρήκε σε ετοιμότητα τον Στίβενς ενώ και το φάουλ του Ισπανού μέσου έφυγε μακριά από τα δοκάρια της εστίας του ΟΦΗ.

Ο Ντέλετιτς ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Στίβενς στο 74’ και δυο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λάρσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ζαν Πιερ Μπαριέντος αστόχησε στο 77’, οι Χρήστος Σιέλης και Τομ φαν Βέερτ απείλησαν με το κεφάλι ωστόσο δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε. Θα μπορούσε, μάλιστα, ο 17χρονος Ιωάννης-Φοίβος Θεοδοσουλάκης στις καθυστερήσεις να βρει και δεύτερο γκολ για τους Κρητικούς.

Ο Βόλος του Κώστα Μπράτσου γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα, με τον ΟΦΗ να παίρνει τους πρώτους του βαθμούς και να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο (90’ Τσέλιος), Λούνα (84’ Ουές), Σιέλης, Εσκοβάλ (74’ Μεθκίδα), Ματίγια (46’ Φερνάντεζ), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς, Φαν Βέερτ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Ντιουσέ, Μαρινάκης, Μπουζούκης (59’ Καμάου), Ντικό (80’ Γιαννούλης), Βούρος, Διαμαντής, Θοράρινσον (68’ Στάικος), Μεγιάδο (81’ Θεοδοσουλάκης)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Δίκαιο το αποτέλεσμα, με τα «καναρίνια» να προηγούνται με τον Νίκο Καρέλη (33’) και την ομάδα του Κρις Κόουλμαν να ισοφαρίζει με τον Ντορίν Ροτάριου (51’).

Γρήγορος ρυθμός στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τους Χουάν Μουνίθ (1’) και Ναντρέι Νταγκό (4’) να απειλούν με σουτ εκτός περιοχής τους Γιάννη Ανέστη και Ανδρέα Γιαννιώτη, αντίστοιχα.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια στο «πονηρό» φάουλ του Μουνίθ στο 8’ για να φτάσουμε στο 33’ και το γκολ του Καρέλη.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού πήρε την μπάλα από τη λάθος τοποθέτηση του Δημήτρη Χατζηισαϊα, ξεπέρασε την αντίσταση του Ντάνι Σουάρεθ και πλάσαρε τον Γιαννιώτη για το 0-1.

Τρία λεπτά μετά, ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Φεντερίκο Ντουάρτε για φάουλ στον Αντρέα Κουέν, ωστόσο είδε τη φάση στο VAR και η αποβολή μετατράπηκε σε κίτρινη κάρτα, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να συνεχίζει με 11.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο Κουέν έκανε την έξυπνη κάθετη πάσα και ο Ροτάριου με πλασέ διαμόρφωσε το 1-1 στο 51’.

Κάπου εκεί το άγχος άρχισε να κυριεύει τους παίκτες των δυο ομάδων. Φάσεις δεν έγιναν ως το τέλος του ματς, πλην ενός εντυπωσιακού αλλά αναποτελεσματικού ψαλιδιού που δοκίμασε ο Μάριος Τζαβίδας.

Το τελικό σκορ δεν άλλαξε, με τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό να έχουν πλέον από τέσσερις (4) βαθμούς έπειτα από τρεις αγώνες.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (76’ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (76’ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (76’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (84’ Τζαβίδας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (72’ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72’ Χουχούμης), Μλάντεν, Φλόρες, Ντουάρτε, Νταγκό (85’ Μάρτενσον), Σενγκέλια (58’ Κολοβός), Καρέλης.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ 1-0 ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

πήρε τη νίκη που ήθελε ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Λεβαδειακό, επικρατώντας με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής κι έκανε το «3Χ3» στην εκκίνηση της σεζόν, απολαμβάνοντας προσώρας τη μοναξιά της κορυφής στη Super League.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς σημείωσε το μοναδικό γκολ των «πράσινων», ανοίγοντας… λογαριασμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έβαλε «δύσκολα» στους παίκτες του «τριφυλλιού» η ομάδα της Βοιωτίας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι με το πόδι στο… γκάζι για να βρει ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο. Μόλις στο 3’ από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ από τα αριστερά (φάουλ που κέρδισε ο Γκάνεα από τον Βρακά), ο Μάρκοβιτς έκανε κάκιστη έξοδο, «έχασε» εντελώς τη φάση κι ο Βέρμπιτς που καιροφυλαχτούσε στο πίσω δοκάρι, με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».

Στο 9’ η επιμονή του Παλάσιος που «έσωσε» μία χαμένη μπαλιά, έβγαλε τον Αϊτόρ σε θέση βολής, όμως το τελείωμα του Ισπανού μεσοεπιθετικού έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μάρκοβιτς.

Στο 26’ ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη δική του μεγάλη στιγμή στον αγώνα, όταν από φάουλ του Μπελμόντ από τα δεξιά, ο Βινίσιους σηκώθηκε ψηλότερα και πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μπρινιόλι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, με εξαιρετική εκτίναξη.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να… χαϊδεύει το «γκάζι» μετά το 30’ και στο 33’ από ωραία συνεργασία των Αϊτορ-Παλάσιος και γύρισμα του Αργεντινού, το τελείωμα του Ισπανού άσου έφυγε πολύ πάνω από τα δοκάρια του Μάρκοβιτς.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός κράτησε περισσότερο την μπάλα, δυσκολεύοντας τον Παναθηναϊκός στην κυκλοφορία του και είχε δύο άστοχα τελειώματα με τον Βρακά, ενώ στο 66’ ο Παλάσιος δεν πλάσαρε δυνατά στο γύρισμα του Αϊτόρ, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Μάρκοβιτς.

Στο 72’ από καλοχτυπημένο κόρνερ του Τσέριν, ο Σάρλια έπιασε την καρφωτή κεφαλιά που πέρασε πολύ λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του Λεβαδειακού. Επτά λεπτά αργότερα από καταπληκτικό συνδυασμό των Κουρμπέλη και Παλάσιος που άλλαξαν δύο φορές την μπάλα σε πολύ μικρό χώρο, ο Αργεντινός άσος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το τελείωμά του από δύσκολη θέση πήγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα (82’ Σάντσες), Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Βέρμπιτς (61’ Ρουμπέν), Σπόραρ (90’ Ιωαννίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μπάχανακ, Βινίσιους, Βήχος, Μεχία, Μπελμόντ (82’ Βουτσάς), Χάμοντ (46’ Μουτίνιο), Βράκας (66’ Νίκας), Λούα Λούα (46’ Σκβάρκα), Δούμτσιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ  3-1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Ιωνικού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το στραβοπάτημα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Πεπ Μπιελ ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού σκόραρε το παρθενικό του γκολ ενώ μοίρασε και μια ασίστ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Ελ Αραμπί, ενώ για τους Νικαιώτες είχε μειώσει οι Μεντόσα με εκτέλεση φάουλ.

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα, Μπα, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Ιν Μπομ, Μασούρας, Μπιελ, Ντε Λα Φουέντε, Ουί Τζο (60’ Ελ Αραμπί)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανος): Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μεντόσα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μίλο (82’ Κάνιας), Φαντιγκά (46’ Μασάς), Άοσμαν, Μάντζης (83’ Ιωαννίδης)

ΛΑΜΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», ανάμεσα στη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης, με το οποίο άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Καλύτερη η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα όμως απέτυχε να σκοράρει, με αυτή του Ηρακλή Μεταξά να παραμένει μεν αήττητη, αλλά και χωρίς νίκη.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι Αρκάδες έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν από κόρνερ του Φακούντο Μπερτόγλιο, με τακουνάκι ο Ασιέρ Μπενίτο είδε την μπάλα να «γλείφει» το δοκάρι της εστίας του Μπόγιαν Σαράνοφ.

Η Λαμία απείλησε δις μέσα σε ένα τρίλεπτο (18’-20’), με τους Ντάνιελ Αντέτζο και Κρίστοφερ Νούνιες, με τον δεύτερο να σπαταλά σπουδαία ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 33’, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να σταματάει το σουτ του Τόμας Ντε Βινσέντι ενώ τέσσερα λεπτά μετά, στην απέναντι εστία, ο Μπενίτο αστόχησε και πάλι από πλεονεκτικότατη θέση. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το δυνατό, μα άστοχο σουτ του Σωτήρη Τσιλούλη.

Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερου μέρος. Ο Παπαδόπουλος είπε «όχι» σε σουτ του Ντε Βινσέντι στο 48’ ενώ δέκα λεπτά μετά ο Μπερτόγλιο απείλησε με σουτ εκτός περιοχής.

Κάτι που, από μακρινή απόσταση, επιχείρησε να κάνει και ο Πέτρος Γιακουμάκης, με τον Παπαδόπουλο να βλέπει με ανακούφιση την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του στο 61’.

Ο Βικίντας Σλίβκα γλίστρησε προ του Παπαδόπουλου στο 77’, η κεφαλιά του Γκουστάβο Μαρμεντίνι στο 85’ έφυγε άουτ ενώ κι εκείνη του Ντάνι Μπεχαράνο στο 90’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαδόπουλο, με τους γηπεδούχους να θέλουν αλλά να μην μπορούν να βρουν δίχτυα και το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Χωρίς νίκη παραμένουν οι δυο ομάδες έπειτα από τρεις αγωνιστικές, με τη Λαμία να έχει δυο ισοπαλίες στο διάστημα αυτό και τον Αστέρα Τρίπολης να κάνει το 3/3 σε «Χ».

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Νούνιες (68’ Τζανδάρης), Γιακουμάκης (69’ Μποάκιε), Ντε Βινσέντι (78’ Ασκόφσκι), Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Γκορόνοβ, Τσιλούλης (85’ Μαρμεντίνι), Κορνέζος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένζα, Καρμόνα, Αλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Τιλίκα), Μπερτόγλιο (90’+3’ Ζουκάνοβιτς), Γκαρντάβσκι (63’ Σονί), Ριέρα (46’ Μπαράλες), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

Keywords
super league, super, league, παναθηναικος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα, super league, super, league, θεσσαλονικη, ΠΑΟΚ, ολυμπιακος, αρης, ΑΕΚ, γκολ, νέα, οφη, βολος, ηνία, τομ, μαρινακης, περιστερι, νικας, πεπ, λαμια, ηρακλης, δις, κινηση στους δρομους, αποστολακης γιωργος, γιαννης ρουσακης, πανο ηρακλη, ολυμπιακοί αγώνες, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2016, ξανα, δυνατα, ηνία, αυλαια, γκαζι, ηττα, οφη, πλαισιο, ρυθμος, σωτηρια, υψος, αγκαλια, αγχος, αγωνες, αμυνα, ατρομητος, βαθμολογια, βροχη, γκολ, δευτερο, διαστημα, δικη, διχτυα, δις, δοκαρι, εγινε, ευκαιρια, ευκολα, ειπε, εκκινηση, εβδομαδα, εμειναν, επτα, εστια, εφυγε, εικονα, ημιχρονο, κοουλμαν, κωνσταντινιδης, λαθος, λεβαδειακος, λουα λουα, μακρια, μυγας, μικρο, μοναξια, νικη, νικο, ξεκινημα, ομαδα, πεπ, ριερα, ροτα, ρολο, σεζον, συγκεκριμενα, σιδηροπουλος, συνεχεια, συντομα, τασος, τομ, φαουλ, φοιβος, φορα, χρηστος, ιωαννης, φιλοι, ομαδες, παιχνιδι, ξεκινησε, νικας κρεας αλογου, νικας σκανδαλο
Τυχαία Θέματα