Super League: Παραμένει πρώτος ο Ολυμπιακός, κέρδισε δύσκολα τον εξαιρετικό ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να κάνει… ζημιά στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες με αρκετή δυσκολία τελικά κέρδισαν με 2-1 τους Κρητικούς στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΣΦΠ έκανε το 1-0 νωρίς στο 11′ με τον Σουντανί, αλλά στο τέλος του ημιχρόνου ο Ναμπί

με φοβερό γκολ έφερε το ματς στα ίσια. Οι Κρητικοί έκαναν φάσεις, είχαν δοκάρι, αλλά ο Ολυμπιακός τελικά σκόραρε στο 57′ ξανά με τον Σουντανί. Οι γηπεδούχοι σκόραραν και με τον Γκερέρο, αλλά ορθά ακυρώθηκε με το VAR λόγω οφσάιντ. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ διαμαρτύρεται για πέναλτι του Σεμέδο στον  Φιγκεϊρέδο. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, έκανε ντεμπούτο με τους Πειραιώτες ο Γκασπάρ.

Ο Ολυμπιακός είδε τον ΟΦΗ να παίζει ανοικτά και να συνεχίζει στο πλάνο που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν. Να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Καραϊσκάκη έως τώρα, και να ζορίζει στο φινάλε τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να πλησιάσει στην ισοφάριση.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 19 βαθμούς και είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος με την Μπάγερν Μονάχου να έρχεται την Τρίτη (22:00) στο Καραϊσκάκη για το Champions League και την ΑΕΚ να περιμένει την επόμενη αγωνιστική πάλι εντός έδρας.Η Λάρισα δεν… λύγισε στο Αγρίνιο, 2-2 με τον ΠαναιτωλικόΠαναιτωλικός και Λάρισα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον αγώνα στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά όμορφο με εναλλαγές στο σκορ, τέσσερα γκολ και καλές φάσεις ενώ κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Μόρας ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και είχε την ασίστ στο πρώτο τέρμα της ΑΕΛ. Ο Μάκης Χάβος δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου που όμως πρόσθεσε ένα βαθμό στο

σακούλι του.

 Η ΑΕΛ προηγήθηκε με τον Μιχαήλ στο 27’ ούσα καλύτερη από τον αντίπαλό της, ωστόσο στο 34΄ μετά από λάθος της άμυνας, ο Ντίας ισοφάρισε. Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στην επανάληψη, ο Μπαϊρόβιτς σκόραρε δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, στο 77’ με εκπληκτικό τρόπο, αλλά μία λάθος εκτίμηση του Γιαννακόπουλου, έδωσε την ευκαιρία στον Μόρα να ισοφαρίσει με κεφαλιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα