Super League: Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον Βόλο – Νίκη- θρίλερ για ΠΑΟΚ – Ασταμάτητος ο ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός σταμάτησε το αήττητο σερί του Βόλου στη Super League, υποχρεώνοντας τους  Θεσσαλούς σε βαρύτατη ήττα με 5-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε το «3Χ3», έφτασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και θα πάει να παίξει με πολύ καλή ψυχολογία απέναντι στην Τότεναμ, στο πρώτο παιχνίδι

της στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έδωσε γρήγορο ρυθμό και οι Θεσσαλοί τους ακολούθησαν, καθώς δεν κλείστηκε αλλά προσπάθησε να βρει τους χώρους για να απειλήσει με ταχύτατες και άρτια δομημένες αντεπιθέσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 12ο, για άλλη μια φορά από στημένη μπάλα, όταν σε κόρνερ του Βαλμπουενά ο Γκιγιέρμε κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη.

Ο ΠΑΟΚ με γκολ στο 90, κέρδισε 2-3 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ είδε τον Ατρόμητο να επιστρέφει και να του στήνει «μπλόκο» με δύο γκολ του Βέλλιου αλλά ο Κρέσπο του έδωσε το φιλί της ζωής στις καθυστερήσεις (2-3). Ακυρώθηκε σωστά γκολ του Βαρέλα με το VAR. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε έτσι το 3/3 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ατρόμητος μετά τις δυο ισοπαλίες στα δυο πρώτα ματς, ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με τα γκολ των Ακπομ (17′) και Μάτος (22′), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δύο γκολ του Βέλλιου (45′, 52′). Ο Βαρέλα πέτυχε γκολ στο 88ο λεπτό, αλλά το VAR τον «συνέλαβε» σε θέση οφσάιντ, για έρθει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρέσπο να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στους πρωταθλητές. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και δεν άργησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 17ο λεπτό ο Πέλκας έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, περνώντας τους αντιπάλους του, έκανε το γύρισμα με τον Ρισβάνη να βρίσκει την μπάλα, αυτή να χτυπάει στο κεφάλι του Θεοδωράκη και στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να στρώνεται στον Άκπομ που σκόραρε σε κενή εστία.

Ασταμάτητος ο ΟΦΗ, κέρδισε 3-1 τον Παναιτωλικό

Ο ΟΦΗ συνεχίζει σε εξαιρετικό δρόμο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την 2η ημέρα στο ΟΑΚΑ και την ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα, οι Κρητικοί φιλοξένησαν τον Παναιτωλικό, τον οποίο νίκησαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με 3-1 κι έφτασαν τους 7 βαθμούς. Η ομάδα του Αγρινίου που αγωνιζόταν από το 29΄ με δέκα παίκτες, αφού ο Μιμίτο είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Κοροβέση, γνώρισε την τρίτη συνεχή ήττα της και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα