Super League: Ο Αρης με ανατροπή 2-1 τον Ολυμπιακό – Ισοπαλία για ΠΑΟΚ – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Ο Άρης αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μόνος στην κορυφή μετά το 5/5.

Η 5η αγωνιστική της Superleague

ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/9), με το μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη να βρίσκει νικητή τον Άρη, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού και να ανεβαίνει στην 3η θέση με 10 βαθμούς.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, που πλέον βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, προηγήθηκε με τον Γιώργο Μασούρα (15’), όμως οι Θεσσαλονικείς έκαναν την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά!. Ντάνιελ Μαντσίνι (76’) και Λουίς Πάλμα (80’) «υπέγραψαν» τη νίκη στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο των «κίτρινων».

Στο 15’ οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Μασούρα. Ηταν εξαιρετική η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, με τον διεθνή Έλληνα εξτρέμ να παίρνει την ασίστ από τον Ιν-Μπέομ Χουάνγκ για το 0-1.

Στο 76’ ήρθε το 1-1, όταν ο Μπράιαν Νταμπό με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μαντσίνι, ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Τόμας Βατσλίκ, άφησε πίσω του τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Ράφαελ Καμάτσο μονομάχησε με τον Ουσεϊνού Μπα, η μπάλα έφτασε στον Μανού Γκαρθία που γύρισε στον αφύλακτο Πάλμα για το 2-1.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1: Τον… «δάγκωσε» ο Διαμαντής στο 103′

Με κεφαλιά του Απόστολου Διαμαντή στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προηγήθηκε με τον Κάλεντ Νάρεϊ (10’), θα μπορούσε στο δεύτερο μέρος να «καθαρίσει» το ματς, αλλά οι Κρητικοί δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ προειδοποίησε, με τον Κουλιεράκη να σταματάει τον Ντικό. Στο 90’+12’, όμως, από εκτέλεση κόρνερ, ο Διαμαντής με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι για το τελικό 1-1.

Ο ΠΑΟΚ ναι μεν διατήρησε το φετινό του αήττητο, ωστόσο βρέθηκε στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό ενώ η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πήρε τον τέταρτο φετινό βαθμό της, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης.

«Μοιρασιά» στη Λιβαδειά: Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση στη Λιβαδειά ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό ήταν το πρώτο ματς των γηπεδούχων στη Λιβαδειά, καθώς σε όλα τα προηγούμενα ματς ο Λεβαδειακός έπαιζε εκτός έδρας, λόγω εργασιών στο γήπεδο.

Στο 48΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο, ο Λιάγκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Βοιωτούς.

Η απάντηση του Αστέρα όμως ήρθε πολύ γρήγορα, καθώς στο 54΄ σε εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόλιο, ο Τζουκάνοβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα στον Καστάνιο και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-1.

SUPER LEAGUE: ΠΑΟ-ΠΑΣ 3-0, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ 0-2, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΜΙΑ 0-0

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Aτρόμητος – Λαμία 0-0
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1
Άρης – Ολυμπιακός 2-1
Βόλος – Ιωνικός 2-0

Η Βαθμολογία

1.Παναθηναϊκός 15
2.ΠΑΟΚ 11
3.Άρης 10
4.ΑΕΚ 9
5.Ατρόμητος 8
6.Ολυμπιακός 8
7.Βόλος 8
8.Παναιτωλικός 7
9.Αστέρας Τρίπολης 4
10.ΟΦΗ 4
11.ΠΑΣ Γιάννινα 4
12.Λαμία 3
13.Λεβαδειακός 2
14.Ιωνικός 1

Η επόμενη αγωνιστική (6η)

ΑΕΚ – Ιωνικός
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
Βόλος – Άρης
Ολυμπιακός – Ατρόμητος
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
Λαμία – Λεβαδειακός

Keywords
Τυχαία Θέματα