Super League: Η ΑΕΚ… “καθάρισε” (4-0) τον Αρη – Όλα τα αποτελέσματα

Σε ένα εκπληκτικό βράδυ για την ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Αρη έμεινε.. στη θεωρία. Η Ενωση… ισοπέδωσε τον Αρη με 4-0 στο άδειο ΟΑΚΑ παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Πόνσε και Μπογέ, τα έκαναν όλα. Ο πρώτος πέτυχε δυο γκολ και ο δεύτερος είχε ένα γκολ και μια ασίστ.

Στο 5′ ο εκπληκτικός Μπογέ άνοιξε το σκορ, στο 56′

και στο 62′ ο συμπατριώτης του Αργεντίνος Πόνσε έκανε το 4-0 και στο 72′ το… κερασάκι μπήκε από τον Μπογέ με φοβερή ασίστ στον Λιβάγια για το τελικό 4-0.

Η ΑΕΚ έκανε ένα από τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονα, στο φετινό πρωτάθλημα. Αντιθέτως ο Άρης, παρουσιάστηκε ειδικά στο δεύτερο μέρος, πολύ κατώτερων των απαιτήσεων ενός τέτοιου παιχνιδιού. Κυρίως στην αμυντική του λειτουργία.

Απίστευτη ισοπαλία (2-2) στη Νέα Σμύρνη για Πανιώνιο και Ατρόμητο

Πανιώνιος και Ατρόμητος έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, έμειναν στο 2-2, με τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν με αυτογκόλ του Μπανανά στο 93′!

Στο παιχνίδι εκτός από τα τέσσερα γκολ που μπήκαν είχαμε σωρεία χαμένων ευκαιριών και δυο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τελικό 2-2 ήταν δίκαιο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εκπληκτικό με τον Πανιώνιο να είναι καλύτερος μέχρι το 30′ και τον Ατρόμητο να ανεβάζει την απόδοση του στο τελευταίο τέταρτο. Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους αλλά από το 75′ μέχρι τη λήξη του αγώνα είδαμε ένα συγκλονιστικό φινάλε που έφερε και την ισοπαλία.

Στο 30′ ο Κόρμπος έκανε το 1-0, στο 35 ισοφάρισε ο Κουλούρης, αλλά στο 88′ Μασούρας έκανε το 2-1 και φτάσαμε στο 93′ για το αυτογκόλ του Μπανανά που έκανε το ματς 2-2.

Ο Πανιώνιος για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχασε πόντους στις καθυστερήσεις μιας αναμέτρησης.

Από την άλλη ο Ατρόμητος παρέμεινε για οκτώ παιχνίδια αήττητος, πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ευκαιρίας του, εκμεταλλευόμενος στο απόλυτο τις στημένες φάσεις.

Ισοφάρισε στο 93′ ο Αστέρας Τρίπολης τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μοιράστηκαν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι Αρκάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Καλτσά σε μια… αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Δέλλα είχαν ανοίξει το σκορ στο 66′ με τον Μοράρ, ενώ είχαν δοκάρι με τον Μανά τρία λεπτά νωρίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα