Super League: Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό – Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, αφού μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό πήρε το τρίποντο μπροστά στον κόσμο του, κερδίζοντας με σκορ 2-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 5η αγωνιστική της Super League.

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους ήρθαν και τα δύο στο β’ ημίχρονο. Την αρχή για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε ο Σουντανί στο 61′. Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Αλγερινού με την ερυθρόλευκη

φανέλα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε εννέα λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ματς της Τρίτης (1/10) στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για τη φάση των ομίλων του Uefa Champions League.

«Ανάσα» για Ατρόμητο, 2-0 τον Παναιτωλικό

Επαγγελματική νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι απέναντι στον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική της Super League και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο Μανούσος ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων, ένα σε κάθε ημίχρονο. Η αρχή έγινε μόλις στο 4′ λεπτό, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 87′. Μετά το πρώτο τέρμα που δέχθηκε με το καλημέρα ο Παναιτωλικός, η ομάδα του Αγρινίου έδειξε να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν άφησαν περιθώρια για περεταίρω ελπίδες.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Περιστερίου που πλέον κοιτά την συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Mυθική ανατροπή η ΑΕΛ! – 2-3 τον Αρη

Τι κι αν προηγήθηκε με 2-0 ο Άρης; H ΑΕΛ ήταν φουλ αποτελεσματική και τρομερά τυχερή (3 δοκάρια οι γηπεδούχοι) και πραγματοποίησε απίθανη ανατροπή, φεύγοντας με τη νίκη από το «Κλ. Βικελίδης» (2-3).

Στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν βρεθεί να προηγούνται με τέρματα των Βέλεθ και Γκάμα αλλά η ΑΕΛ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν βγει το ημίχρονο με δύο γκολ του Νούνιτς. Και στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν… όρθιοι χάρη στον Κρίστινσον, τα δοκάρια και την τύχη που είχαν και «χτύπησαν» με τον Ουάρντα για την απίθανη ανατροπή και την πρώτη νίκη τους στο «Κλ. Βικελίδης» από το 1993.

Στο 104’ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι καθώς ο διαιτητής Σκουλάς είχε δώσει πέναλτι σε καθαρό χέρι του Μπούστος αλλά πήγε και εξέτασε τη φάση από το VAR και διαπίστωσε πως στο ξεκίνημα της φάσης ο Ροζ είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Μόρα, παίρνοντας πίσω την αρχική του απόφαση!

Keywords
Τυχαία Θέματα