Super League: Ανετο τρίποντο για την ΑΕΚ, 3-0 τη Λαμία – Ολα τα αποτελέσματα

Νίκη με πολλαπλά οφέλη για την ΑΕΚ ενόψει Βόλφσμπουργκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 2×2 στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ χωρίς να γκαζώσει και πάει με καλή ψυχολογία στον «τελικό» της Πέμπτης με τη Βόλφσμπουργκ.

Ο Λέβι Γκαρσία έκανε ντεμπούτο με γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ στο 14’, ενώ ο σεφτέ με γκολ

στο 85’ έκανε κι ο Ενομπακάρε, που δεν είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της «Ένωσης». Ωραίο γκολ ο Κρίστιτσιτς.

Εκτεταμένο ροτέισον από τον Καρέρα, που δεν ξεκίνησε Λιβάγια, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα και Σιμόες, ενώ ήταν εκτός αποστολής ο Ολιβέιρα. Με αποτέλεσμα να δώσει ανάσες στην ομάδα του πριν το ματς με τους «λύκους». Θετικότατη παρουσία του Μαχαίρα.

Γλίτωσε την ήττα στο τέλος ο Ατρόμητος -Ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ

«Επτάψυχος» ο Ατρόμητος, κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ και ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες να ισοφαρίσει σε 2-2 και να αποδράσει από το Γεντί Κουλέ με τον βαθμό της ισοπαλίας

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Μανούσο, αλλά ο ΟΦΗ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαρδινέρο (49΄, 56΄) πέτυχε την ανατροπή και έδειχνε να κρατά την τύχη στα χέρια του… Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα, αμέσως μετά την αποβολή του Μουνίθ (κλώτσησε τον Νέιρα), οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με τον Γούτα (90+3΄).

Ματσάρα και μοιρασιά (2-2) στο Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Χαριλάου, Αρης και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Στην πρεμιέρα του «Αγιαξ της Ηπείρου» στο φετινό πρωτάθλημα, σίγουρα έκανε την έκπληξη με τα υψηλά επίπεδο απόδοσης που έπιασε, ενώ οι Θεσσαλονικεί προβλημάτισαν για ακόμα μια φορά στο ντεμπούτο του Ακη Μάντζιου στον πάγκο τους.

Στο 22” οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν κιόλας 2-0 μετά από ένα τρομερό γκολ του Νάουμετς και ακόμα ένα από τον Παντελάκη που εκμεταλλεύτηκε μια πολύ κακή έξοδο του Κουέστα για να σκοράρει. Στην επανάληψη, ο Γιάννης Φετφατζίδης με μια γκολάρα έβαλε ξανά στο ματς με τον Αρη, στο 48′, ενώ ο Ματίγια με μια απίστευτη εκτέλεση φάουλ στο 67′, έφερε το ματς στα ίσια. Ευκαιρίες υπήρχαν εκατέρωθεν μέχρι τέλους, αλλά το σκορ έμεινε στο 2-2.
ΣΑΒΒΑΤΟ

Νίκησε (2-0) τον Παναιτωλικό με «καυτό» Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε σχετικά άνετα 2-0 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Για τους Πειραιώτες, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έδωσε τη λύση με την έναρξη της επανάληψης και όλα έγιναν λίγο ευκολότερα στη συνέχεια. Το τρίποντο απέναντι στους μαχητικούς Αγρινιώτες κλείδωσε ο Καφού με προβολή σε κενό τέρμα μετά από πάσα του Χασάν.

Η καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν να επιδείξουν μόλις δύο αξιόλογες ευκαιρίες πριν πάρουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.
Η πρώτη ήρθε στο 40΄, όταν ο Μασούρας έγινε αποδέκτης της σέντρας του Ελ Αραμπί από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κνετ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ελ Αραμπί έπιασε κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κνετ απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Ο Ολυμπιακός, όπως έκανε και με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα ανέβασε στροφές στο β΄ μέρος και «καθάρισε» το ματς. Με το… καλημέρα στην επανάληψη οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ. Στο 48΄ και μετά από ωραίο γύρισμα του Ραντζέλοβιτς από τα δεξιά ο Ελ Αραμπί «εκτέλεσε» τον Κνετ κι «έγραψε» το 1-0.

Έντεκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ξέσπασαν προσωρινά σε πανηγυρισμούς, μετά το γκολ του Ματσόλα, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος όχι μόνο δεν απειλήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, αλλά στο 86΄ «κλείδωσε» τη νίκη. Σε ρόλο δημιουργού ο Χασάν, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Μεντίνα, έφυγε στην επίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την ασίστ στον Καφού, με τον τελευταίο να πλασάρει προ κενής εστίας (2-0).

Στραβοπάτημα για ΠΑΟΚ -Εμεινε στο 0-0 με τον Βόλο

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Βόλο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την τοπική ομάδα και έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματς.

Λίγο πριν το κομβικό ματς με την Κράσνονταρ, το rotation που επιχείρηση ο Αμπελ Φερέιρα όχι μόνο δεν βγήκε στην ομάδα του, αλλά της στοίχισε κιόλας.

Ο Βόλος προσπάθησε να αιφνιδιάσει με το… καλημέρα τον ΠΑΟΚ και στο 23΄ είχε την πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία, όταν ο Περέα βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε μετά από τάκλιν του Ίνγκασον. Στο 32΄, ο Τσόλακ κέρδισε το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε μετά από έλεγχο του VAR, το οποίο υπέδειξε σωστά οφσάιντ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και από το 50΄ μέχρι το 65΄ είχε τρεις ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Περέιρα, Πέλκα και Τσόλακ, αλλά καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αξιοποιήσουν στον εναπομείναντα χρόνο τα λάθη στην άμυνά του Βόλου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Η 3η αγωνιστική συνεχίζεται τη Δευτέρα, με την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα