Super League: Αγκαλιά με το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός – «Διπλό» μέσα στην Τούμπα (0-1)

22:29 7/6/2020 - Πηγή: BankWars

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League αφού έφτασε τους 69 βαθμούς και κράτησε σε απόσταση ασφαλείας τους Θεσσαλονικείς, που έχουν 52 με την αφαίρεση και 59 δίχως αυτήν (εκκρεμεί το CAS) και μόνο με «αυτοκτονία» μπορεί να το χάσει στις 9 αγωνιστικές

που απομένουν.

Παρά τη μακρά περίοδο απραξίας, αμφότερες οι ομάδες παρουσιάστηκαν σε αρκετά καλή κατάσταση τηρουμένων των καταστάσεων. Κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και άφησε πλέον 17 πόντους πίσω του τον ΠΑΟΚ. Οπως γίνεται κατανοητό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αγκαλιάσει για τα καλά τον πρώτο τους τίτλο μετά από δύο χρόνια. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τόσο το κακό τους πρώτο ημίχρονο, όσο και τη νευρικότητα και αναποτελεσματικότητα που έδειξαν στην επανάληψη.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έδειχναν σαν να μην έχουν να παίξουν τρεις μήνες. Ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, έβγαζαν συνεργασίες, αποτύπωναν στο ακέραιο το πλάνο του Πορτογάλου και έκαναν ελάχιστα λάθη. Στο 7′ ο Ελ Αραμπί έκρουσε το «καμπανάκι» με το γκολ που πέτυχε και ακυρώθηκε. Ο Αλγερινός ήταν οφσάιντ, μετά από κεφαλιά του Σεμέδο και με τη χρήση της τεχνολογίας της γραμμής του VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Δείχνοντας την κακή τους συγκέντρωση, στο 23′ ο ΠΑΟΚ είδε τον Ελ Αραμπί να σκοράρει ξανά, αλλά αυτή τη φορά ρτο γκόλ να μετράει. Ο Βιεϊρίνια έκανε τραγικό λάθος δίνοντας την μπάλα στον Βαλμπουενά, εκείνοε έδωσε γρήγορα στον Ελ Αραμπί και ο τελευταίος δεν είχε πρόβλημα να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα