Smartwatch Ελβετικών προδιαγραφών!

TAG Heuer, Google και Intel σχεδιάζουν smartwatch ελβετικών προδιαγραφών. Στόχος τους ένα προϊόν που θα διακρίνεται για την πολυτέλειά του, αλλά και την απρόσκοπτη σύνδεση με την καθημερινότητα του κατόχου του

Εν αναμονή του Apple Watch και της προβλεπόμενης έκρηξης στην αγορά των

wearables παγκοσμίως, TAG Heuer, Google και Intel ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, για το λανσάρισμα ενός ελβετικού smartwatch, με λειτουργικό σύστημα Android Wear.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια εγκαινιάζει μια νέα εποχή συνεργασίας μεταξύ των Ελβετών ωρολογοποιών και της Σίλικον Βάλεϊ, συνδυάζοντας την εμπειρία κάθε εταιρείας στην κατασκευή πολυτελών ρολογιών, το software και το hardware, αντιστοίχως. Από κοινού, οι τρεις εταιρείες θέλουν να δημιουργήσουν ένα προϊόν που να διακρίνεται για την πολυτέλειά του, αλλά και την απρόσκοπτη σύνδεση με την καθημερινότητα του κατόχου του.

«Είναι ένας γάμος μεταξύ της τεχνολογικής καινοτομίας και της αξιοπιστίας του ωρολογοποιού. Η συνεργασία μας εκτείνεται σε ένα ευρύ πλαίσιο συμπράξεων, επωφελών και για τα δύο μέρη, ενώ οι προοπτικές και για τις τρεις εταιρείες μας είναι τεράστιες», δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Μπιβέρ, πρόεδρος του τομέα ρολογιών στο LVMH Group και CEO της TAG Heuer.

Keywords
Τυχαία Θέματα