Showbiz! – Η Ρία Αντωνίου καταγγέλλει βιασμό από τον επιχειρηματία Ψωμόπουλο

Βιασμό από τον σύντροφό της κατήγγειλε χθες το πρωί στο αστυνομικό τμήμα το μοντέλο Ρία Αντωνίου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Το μοντέλο, που κάνει καριέρα και στην Ιταλία, κατέθεσε χθες μήνυση και αγωγή σε βάρος του επιχειρηματία Χ. Ψωμόπουλου, γνωστού για τις ερωτικές του περιπέτειες με επώνυμες Ελληνίδες μεταξύ των οποίων την Άννα Βίσση, η Τζούλια Αλεξανδράτου…

Ο επιχειρηματίας δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τις επόμενες ώρες, μέσω του συνηγόρου του, αναμένεται η η απάντησή του.

Εν τω μεταξύ, το μοντέλο χθες ζήτησε και υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να δώσουν περαιτέρω στοιχεία.

Το μοντέλο, κατά πληροφορίες, στο αστυνομικό τμήμα κατέθεσε ότι τη νύχτα του περασμένο Σάββατο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε, ενώ το ίδιο συνέβη και το επόμενο πρωί, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Σύμφωνα με την κατάθεσή της ο σύντροφός της την βίασε τη νύχτα της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα