REALNEWS: Μήνυμα Προκόπη Παυλόπουλου στην κυβέρνηση

Στην πρώτη σελίδα της η εφημερίδα προβάλλει φράση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με πολιτικούς αρχηγούς και υπουργούς: “Δεν θα ανεχθώ να είναι Πρόεδρος σε μια χώρα εκτός ευρώ”.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει και το κείμενο που έστειλε η ελληνική πλευρά στους δανειστές. “Η πρόταση Τσίπρα για το χρέος”

Mε τίτλο: “Η πρόταση Τσίπρα

για το χρέος” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει όλο το κείμενο που έστειλε η κυβέρνηση στους δανειστές. Η εφημερίδα σημειώνει ότι “το ελληνικό σχέδιο θα συζητηθεί στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής της Δευτέρας” και επισημαίνει: “χωρίς “σήμα” για την αναδιάρθρωση δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία” λένε αξιόπιστες πήγες του Μαξίμου”. Επίσης το ρεπορτάζ αναφέρει “τι προτείνει η Αθήνα για τη ρήτρα ανάπτυξης, την ανταλλαγή ομολόγων και την επιμήκυνση της αποπληρωμής”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Μένουμε Ελλάδα!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μήπως είναι η ώρα να γυρίσουμε στις ρίζες μας, στηρίζοντας ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί την ελληνική οικονομία; Μήπως είναι η ώρα να πούμε ανοικτά ότι αγαπάμε την Ελλάδα και «μένουμε Ελλάδα»; “

Keywords
Τυχαία Θέματα