Praktiker: Νέος κατάλογος ανακαίνισης σπιτιού και εξοχικού

18:56 7/5/2014 - Πηγή: BankWars

Η ανακαίνιση του σπιτιού και του εξοχικού γίνεται ακόμα πιο εύκολη και οικονομική, με ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις με την «υπογραφή» Praktiker, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ανταποκρινόμενα στη συνεχή άνοδο της τάσης Do It Yourself και με διάθεση για ανανέωση, τα Praktiker παρουσιάζουν το νέο κατάλογο «Ανακαίνισης» εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με ιδέες και λύσεις για εύκολες και απλές αλλαγές, εντός

και εκτός σπιτιού.

Στο νέο κατάλογο Ανακαίνισης Praktiker με διάρκεια ως και 30 Ιουνίου, παρουσιάζονται προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, χρήσιμες συμβουλές & ιδέες, καθώς και έτοιμες λύσεις ανακαίνισης χώρων. Οι κατηγορίες του καταλόγου εστιάζουν σε κύριες ανάγκες ανανέωσης όπως: Είδη Υγιεινής, Κουζίνες, Πλακάκια, Πατώματα, Χρώματα, Πόρτες, Παράθυρα και Είδη Ξυλείας.

Παράλληλα με την ποικιλία ειδών σε κάθε κατηγορία, τις μοναδικές τιμές και την ευρεία γκάμα μοντέλων και χρωμάτων, τα Praktiker προτείνουν ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις, όπως πλήρες μπάνιο με μόνο 493,22€ που περιλαμβάνει: έπιπλο μπάνιου, είδη υγιεινής, όλα τα αξεσουάρ μπάνιου & τα πάντα για τα πλακάκια. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου και μπορείτε να τη δείτε αναλυτικά στο http://www.praktiker.gr/renovate-bathroom.

Σύμφωνα με έρευνες, οι Έλληνες καταναλωτές έχουν την τάση να φροντίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι τους, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο και κόπο στην οικονομική αναδιαμόρφωση των χώρων τους. Στο πλαίσιο αυτό, τα Praktiker φροντίζουν να προσφέρουν όχι μόνο ιδέες και συμβουλές ανακαίνισης αλλά και να εκπαιδεύουν τους καταναλωτές με επιδείξεις προϊόντων που διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στα καταστήματα Praktiker (ενδεικτικά το πρόγραμμα επιδείξεων του Μαΐου http://www.praktiker.gr/Exhibitions) και υποστηρίζοντας τηλεοπτικά προγράμματα diy όπως η εκπομπή «Έτσι απλά» στην τηλεόραση του Alpha.

Επιπλέον, προσφέρουν πρακτικές υπηρεσίες για την ανακαίνιση, όπως:

• Υπηρεσία ‘τεχνίτες’: Οι απαραίτητοι τεχνίτες για κάθε εργασία ανακαίνισης, εντός και εκτός σπιτιού, βρίσκονται στα Praktiker!

• Υπηρεσία Ανακαίνισης, σε συνεργασία με την Conous constructions: Πρόκειται για μια υπηρεσία μελέτης & κατασκευής χώρων, προνομιακής εξυπηρέτησης & ανταγωνιστικών τιμών, από την Praktiker, σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία σχεδιασμού/ αρχιτεκτονικής μελέτης και κατασκευής χώρων CONOUS constructions

Original article: Praktiker: Νέος κατάλογος ανακαίνισης σπιτιού και εξοχικού.

Keywords
Αναζητήσεις
εξοχικο οικονομικες λυσεις, πρακτικες λυσεις για σπτι σε νησι
Τυχαία Θέματα