Praktiker: Επιστρέφει ευρώ στους πελάτες της σε συνεργασία με την Eurobank

Η Praktiker Hellas, πιστή στη δέσμευσή της για ολοκληρωμένη παροχή υψηλών υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες της, επιστρέφει ευρώ στους κατόχους καρτών της Eurobank για τις αγορές τους από τα Praktiker, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Επιστροφή.

Η Eurobank

καλωσορίζει την Praktiker Hellas, το Νο1 δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, στην οικογένεια των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Επιστροφή, με μια ειδική προσφορά: Όσοι κάτοχοι πραγματοποιήσουν αγορές με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή από τις 30/04 έως και τις 16/05/2015, θα κερδίζουν 10% Επιστροφή επιπλέον άλλων προσφορών ή εκπτώσεων εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο όφελος από τις αγορές τους. Ταυτόχρονα, μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους. Από τις 18/05 το ποσοστό Επιστροφή ανέρχεται σε 1%.

Το πρόγραμμα Επιστροφή απευθύνεται σε πάνω από 2 εκ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο Πρόγραμμα κάρτες τους, σε περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ενότητα στο site της Praktiker.

Keywords
Τυχαία Θέματα