Praktiker Hellas: Δύο νέες προσφορές για προϊόντα σε καλύτερες τιμές

17:50 6/8/2013 - Πηγή: BankWars

Η Praktiker Hellas εξελίσσει τις επιλογές της, παρέχοντας απόλυτα προσιτές τιμές για τους καταναλωτές, μέσα από δύο σημαντικές πρωτοβουλίες, την προσφορά «ανάρπαστων προϊόντων», με έκπτωση ως και 60%, για όλο το καλοκαίρι, και την προσφορά «προϊόντων καλύτερης τιμής» σε κάθε κατηγορία για όλο το χρόνο.

Πιο

συγκεκριμένα, στα καταστήματα Praktiker οι καταναλωτές βρίσκουν «ανάρπαστα προϊόντα» για το σπίτι, τον κήπο και τις διακοπές, σε απίστευτα προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, για όλο το καλοκαίρι!

Μία μεγάλη ποικιλία σε είδη κάμπινγκ, παραλίας και εξοχικού περιμένει τους επισκέπτες να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει, ενώ για όλο το καλοκαίρι, τα Praktiker προσφέρουν έκπτωση έως και 55%, σε επιλεγμένους μεικτές κουζίνας/μπάνιου, καθώς και όλα τα αξεσουάρ ποτίσματος Praktiker, με έκπτωση έως 50% & επιλεγμένα πόμολα με έκπτωση έως 60%, μέχρι και τις 14/08.

Παράλληλα, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαρκή παροχή ποιοτικών και οικονομικών προϊοντικών λύσεων, που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, τα καταστήματα Praktiker συμπλήρωσαν, πρόσφατα, έναν χρόνο γεμάτο με «προϊόντα καλύτερης τιμής» σε κάθε κατηγορία. Με σημείο έναρξης το καλοκαίρι του 2012, τα Praktiker υιοθέτησαν την επιτυχημένη αυτή επιλογή προϊόντων, εγκαινιάζοντας την κατηγορία «προϊόντα καλύτερης τιμής», στην οποία οι καταναλωτές μπορούν να βρουν αγαπημένα τους είδη, σε πολύ χαμηλές τιμές, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Ήδη από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής της, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και αποτελεί σημαντικό μέρος της ευρείας γκάμας των επιλογών που διαθέτουν τα καταστήματα Praktiker, με πάνω από 1000 είδη.

Όπως δήλωσε ο κ. Κ. Σταματάκης, Διευθυντής Marketing της εταιρείας:

«Στην Praktiker Hellas, εδώ και 22 χρόνια, επιμένουμε και συνεχίζουμε να αποτελούμε το “πρακτικό κομμάτι” της ζωής των Ελλήνων, επενδύοντας και ενισχύοντας τις προϊοντικές μας κατηγορίες, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα και τις νέες ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητες, των καταναλωτών μας. Είναι καθήκον μας να παρέχουμε λύσεις βιώσιμες, ποιοτικές και προσιτές, ώστε ο κάθε ξεχωριστός πελάτης μας να μπορεί να έχει αυτό που θέλει και αυτό που χρειάζεται».

Keywords
Αναζητήσεις
ηδη καμπινγκ praktiket, τραπεζα τιμεσ πρακτικερ
Τυχαία Θέματα