Oι γυναίκες προτιμούν τον Ομπάμα

«Ισόπαλοι» με ποσοστό 47% ο καθένας είναι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Ρεπουμπλικάνος αντίπαλός του Μιτ Ρόμνεϊ δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου NBC και της εφημερίδας Wall Street Journal που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η δημοσκόπηση

εμφανίζει τον Ρόμνεϊ να έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα στις Πολιτείες που θεωρούνται κρίσιμης σημασίας για την έκβαση των εκλογών.

Ο Ομπάμα έχει σαφές προβάδισμα στις γυναίκες (51% έναντι 43% για τον Ρόμνεϊ), ωστόσο και αυτή η διαφορά φαίνεται ότι έχει ψαλιδιστεί αφού είναι η μικρότερη που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα .

σχετικά άρθραGoogle: Μειωμένα κέρδη στο γ΄τρίμηνο – Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής μετά τη «βουτιά» 9%Pimco: Δεδομένη η υποβάθμιση των ΗΠΑ έως τις αρχές του 2013Αυτοπυρπολήθηκε άνεργος έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη ΡώμηΧαμηλές προσδοκίες για τη Σύνοδο ΚορυφήςS&P: Στην ελληνική κρίση οφείλουν την ευμάρειά τους οι αμερικανικές εταιρείες ηλεκτρισμούΤέλος στην έντυπη μορφή του Newsweek από το 2013ΗΠΑ: Απρόσμενη αύξηση των επιδομάτων ανεργίαςΠιέσεις στην τιμή του αργούS&P: Έρχονται πτωχεύσεις επιχειρήσεων στην ΕυρώπηΜε μειωμένα επιτόκια δανείστηκε η Ισπανία
Keywords
Τυχαία Θέματα